E2h

Hvordan lage en agility klasse for nybegynnere

Agilitykurs er rettet ikke bare for hunder, men også for sine eiere

Agilitykurs er rettet ikke bare for hunder, men også for sine eiere. Gjennom agility klasse, vil du få innsikt i hvordan du kan trene hunden din og hvordan du kan få hunden til å lett lære nye triks. Det er flere stadier i agility klasser, hvorav de fleste vil innebære hinderløyper. Her er hvordan du kan starte agility trening klasse.

Hvordan lage en agility klasse for nybegynnere. Agilitykurs er rettet ikke bare for hunder, men også for sine eiere.
Hvordan lage en agility klasse for nybegynnere. Agilitykurs er rettet ikke bare for hunder, men også for sine eiere.

  1. Klikkertrening. Det første trinnet i agility trening er å få hunden din til å svare på klikkertrening. Det er spesielt laget klikke enheter som du kan kjøpe i dyrebutikker, men du kan også bruke plastbeholdere med lokk som blunk. Bruk clickers når du vil at hunden skal utføre noe. På denne måten vil hunden assosiere klikkene med en kommando, og vil tillate deg å kontrollere hunden din med et enkelt klikk. Sørg for at du bruker godbiter mens du får hunden vant til klikkertrening, for å gjøre hunden mer komfortabel med klikkertrening.
  2. Stige trening. Den enkleste øvelsen for hunden er stigen trening. Stigen er en øvelse som er designet for at hundene klar over sine fire ben. Fordi hunden vil måtte gå gjennom hinderløyper i mer avanserte deler av agilitykurs, er det viktig for hunden å lære å manøvrere alle sine fire ben. Stigen vil tvinge hunden til å bruke sine fire ben i koordinering.
  3. Hoppe barer. Når hundene har fått vant til å gå på stigen, et annet triks som du kan innlemme i agility klasse er jump barer. Den grunnleggende hopp bar er rett og slett en stige som er lagt ut på bakken. Bare ta et mål, som kan være en godbit i den andre enden av stigen, og la hundeeieren kjøre pet gjennom hopp barer.
  4. Tunneler. Tunneler er en annen favoritt med hjørnetenner. Hunder naturlig liker å grave og grave, fordi graving er en fin måte for hundene å naturlig trimme neglene sine. Dessuten er graving stor oppgave spesielt for hunder som lever i trange områder. For å trene hunden din på tunnelen, bør hunden bli gjort for å gå gjennom en tunnel som har blitt bunched opp til en lengde på om lag tre meter. De hunder vil vite instinktivt at det er en ende på den motsatte side av tunnelen, og vil naturligvis finne den.
  5. Planke. Du kan også trene hundene til å gå på planker. Generelt er det bedre å starte med tynnere og mindre planker, som er mer vanskelig, men som vil gjøre suksessivt større planker mye enklere å administrere for hunden din.
  6. Tålmodighet. Som du og hunden din gå gjennom det grunnleggende om agility trening, sørg for at du lar hunden din til å gjøre noen feil underveis. Tålmodighet er nøkkelen når det kommer til agility trening. Som mennesker, hunder lærer best med repetisjon.

Gjennom disse trinnene, bør du være i stand til å få hunden klar for hinderløyper og spill. Og selv om du ikke la hunden delta i konkurranser, er agility trening en enkel og fin måte å bånd med kjæledyret ditt og gi den litt mosjon.