E2h

Hvordan krympe en forstørret prostata

Som du alder

Som du alder, kan menn som du lider av en godartet tilstand som kalles prostata hyperplasi. Tilstanden rammer først og fremst din nedbrutt kjertel. Siden din nedbrutt kjertel er plassert like under blæren, er hyppig vannlating om natten en av sine viktigste symptomene. Når du er rammet av det, kan du ikke være i stand til skikkelig tømme blæren. Forstyrrelser i vannlatingen din til slutt fører til en svak strøm. Hvis tilstanden blir verre, kan du være i stand til å urinere.

Hvis du lider av prostata hyperplasi, her er noen konvensjonelle og naturlige måter på hvordan du kan rette din tilstand:

  • Riktig medisinering. Konsultere legen din. Han bør være i stand til å foreskrive den rette medisinen, basert på din fysiske tilstand. Prostata hyperplasi er ofte medisinert med dutasturide og finasterid. De i hovedsak bidra til å redusere hormonnivået blir produsert av prostata kjertelen. Når det skjer, kan du forvente at prostatakjertelen til slutt krympe. De også hjelpe til å regulere og forbedre flyten av urin.
  • Alternativ medisin. Riktig medisinering kan vise seg å være litt kostbar. Så hvis budsjettet er et problem, kan du oppsøke noen egnede alternativer i behandling prostata hyperplasi. Du kan kjøpe noen kosttilskudd fra en nærliggende helse mat uttaket. Hvis du bor i et kystområde, kan du ha så Palmetto. Du kan trekke den fra bær som vokser i de kystnære busker. Du kan også prøve å ta noen pygeum africanum. Det er et naturlig stoff. Du kan cull det fra et tre bark. Den inneholder tre potente ingredienser, nemlig: docosanal, beta-sitosterol, og oleanic syre. Disse ingrediensene hjelpemiddel til å redusere hevelse eller betennelse i prostata kjertelen.
  • Kirurgi. Du kan velge å gjennomgå en operasjon. Prosedyren tar seg av fjerning av prostata kjertelen. Medisinsk, gjennomgår en prostatakjertel en transurethral re-snitting. Et rør får settes inn gjennom urinrøret først og deretter, gjennom penis. En del av prostatakjertelen er senere fjernet.
  • Mat og drikke. Vær klar over hva du drikker og spiser. Hold deg unna de som kan lett utløse hevelse eller betennelse. Unngå matvarer som har vært dypt stekt, behandlet og høyt raffinert. Du bør også komme bort fra de valgene som er rike på fett innhold. Spise tomater er absolutt anbefalt eller oppmuntret. Tomater har lycopene. Studier viser at lykopen er ganske gunstig for prostata kjertelen. Hvis du ikke kan lett kilde friske tomater, den "bearbeidet type" er et godt alternativ. Du kan ha catsup eller saus i stedet. I form av din drikkevarer, holde seg borte fra alkohol og koffein. Du bør også unngå å drikke væske rett før du skal dra seng. Som kan egge vannlating og kan forverre tilstanden din. Så ta de nødvendige forholdsregler. Disiplinere deg selv. Endre spise-og drikkevaner, slik at du enkelt kan rette din tilstand.


Hvis du allerede har kjørt ut av alternativer

Hvordan krympe en forstørret prostata. Hvis du allerede har kjørt ut av alternativer.
Hvordan krympe en forstørret prostata. Hvis du allerede har kjørt ut av alternativer.

Hvis du allerede har kjørt ut av alternativer, ikke overbevise deg selv å stole bare på over-the-counter medisiner. Decongestants er konvensjonelt ment å behandle allergi og forkjølelse. Hvis du tar dem, kan de til slutt påvirke musklene i prostata og blære. Når det skjer, kan du finne det vanskelig å urinere. Oppsøk lege mening.