E2h

Hvordan helbrede en blod blemme

Vi har alle hatt dem minst en gang i våre liv

Vi har alle hatt dem minst en gang i våre liv! Blod blemmer vanligvis resultere etter en lang løp, får fingrene klemt av en tung gjenstand, eller et resultat av frostskader og små eksplosjoner. Husker du sist gang du gjorde ikke bruke sokker, løp for miles, og oops, det er det! De fleste blemmer vil gro av seg selv hvis du lar dem være i fred, men hvis du ønsker å fremskynde helbredelsesprosessen, les videre. Du ser blod blemmer skje når blodårene under huden er skadet, men blod er suspendert inside.Here 's hvordan du kan helbrede en blod blemme.

  1. Du kan prøve et kaldt omslag eller suge dem i Epsom salter, som begge arbeider for å redusere hevelse av blemme din.
  2. Pop det! Bruk en tynn bomullstråd til å sy gjennom blemme. Den døde huden vil da holde seg til kjødet.
  3. Med blemmer på føttene kan du forsøke å heve dem. Prop dem opp på et par puter.
  4. Det finnes også spesielle blister pads tilgjengelig. Huden på blemme må alle bli flyttet og deretter sette på puten.
  5. Hvis blemme skjer på tungen, er en salve som heter Abreva å bli brukt på det berørte området. Denavir eller Zevirax fungerer også, men du trenger legen din for å godkjenne disse for deg. Vitamin C chewables arbeidet deres magi beste på disse blemmer. Jo mer smerte du føler deg, jo raskere blemme vil gro.
  6. En hånd blemme er mye lettere å behandle. Bare sørg for at du rengjør den med såpe og vann. Rubbing denaturert sprit på blemme din er også bra, men ekstremt smertefullt. Men husk å ikke bruke hånd kremer og fuktighetskremer, som de vil myke opp huden og gjør den verre. Ikke gni med pimpstein steiner eller loofahs heller. Husk at din blemme ble forårsaket av alvorlig rubbing på hånden og gni den med noe røff vil ikke fungere.
  7. Noen sier urin fungerer, så hvis du ikke føler dette er rart eller ekkelt, det er en mindre smertefull rubbing metode alternativ.

Blod blemmer kan også være forårsaket av Poison Ivy

Blod blemmer kan også være forårsaket av gift eføy. Det kan påvirke en allerede åpen blemme eller få en til å skje. Blemmer er kroppens naturlige allergisk reaksjon. Men aldri bryte blemmer fordi dette kan føre til blodforgiftning. Det er best å oppsøke lege på dette tidspunktet. Hvis du dekker det, endre steril bandasje ofte for å unngå risiko for infeksjon, men husk at luften er faktisk nødvendig for å helbrede såret.

Farmasøytisk emballasje bruker vanligvis blemme eller clamshell pakker

Hvordan helbrede en blod blemme. Hvis blemme skjer på tungen.
Hvordan helbrede en blod blemme. Hvis blemme skjer på tungen.

Farmasøytisk emballasje bruker vanligvis blemme eller clamshell pakker. Plast clamshells er de samme. Plast Varmebehandling brukes til å lage plast skuffer å pakke disse produktene. Forhandlerpakke er å bruke en klar eller metall-folie tetning for å holde produkter slik som kapsler og tabeller mot et ark av kortet. Store selskaper vanligvis gjør kontrakt emballasje for de som ønsker et utvalg av emballasje gjort på ett sted. De kan gjøre krympe innpakning, strekkfilm, bagging deler og komponenter, cello innpakning, RFID pakking, varme forsegling, termoformer, og merking, blant andre.