E2h

Hvordan gjøre stående dumbbell curls å øke arm styrke

Det er så mange styrke bygge øvelser du kan utføre ved hjelp av en dumbbell, og en av de mest populære er de stående dumbbell curls. Denne øvelsen rutinen rettet først og fremst biceps, eller muskel som ligger på overarmen. Ja, dette er muskelen ofte bøyd og vist frem, for å bevise hvor sterk eller hvordan passer man er. Hvis du er en av dem som ønsker å ha større biceps, eller hvis du bare ønsker å øke arm styrke, så alt du trenger er ca 15 til 20 minutter treningstid og et par manualer eller vekter. Forresten, kan du gjøre denne øvelsen rutine enten står opp, eller sitte ned, avhengig av hva som er mer behagelig for deg.

Hvordan gjøre stående dumbbell curls å øke arm styrke. Stå med ryggen rett.
Hvordan gjøre stående dumbbell curls å øke arm styrke. Stå med ryggen rett.

Her er hva du gjør:

  1. Stå med ryggen rett. Unngå å bøye ryggen eller hunching over. Hold magemusklene stramt, føttene flatt på gulvet og skulder - bredde hverandre, og skuldre og kister opp. Alltid gjøre det et poeng å opprettholde riktig holdning for å unngå enhver form for muskel belastning og fullt ut høste fordelene av denne øvelsen.
  2. Henge armene rett av dine sider, med en manual i hver hånd. Sørg for å plassere håndflatene vendt kroppen din.
  3. Bøy armene fremover og opp. Som du ta underarmen opp, må du huske å vri håndflatene så det ender opp overfor kroppen din.
  4. Alltid holde armene rett. Unngå flailing det som mange feilaktig gjøre mens bygge momentum å heve vektene. Du bør få styrke til å heve manualer fra overarmene. Hold skuldrene nivå. Bruk albuen som omdreiningspunkt.

    Også holde overarmene tett mot din side, isolere de nedre armene og fokusere bevegelse der. Du skal føle strekningen opp biceps, husk, det er nettopp det du utvikler så det er der trykket skal plasseres.

    Din posisjon på dette punktet har albuene låst, med manualer nesten møte skulderen (brystet nivå) og overarmen møte underarmen.

  5. Som du nå den posisjonen hvor du holder manualer opp, presse bicepsen for en teller og deretter begynne å senke det sakte og med kontroll. Ikke la armene falle som en dødvekt.
  6. Som manualer gå ned, vri hånden igjen så håndflatene er nok en gang overfor dine sider.

Bøy armene fremover og opp. Alltid holde armene rett.
Bøy armene fremover og opp. Alltid holde armene rett.

Selv om vi har nevnt tidligere er det viktig å opprettholde riktig holdning gjennom hele øvelsen, gjør at kroppen din til litt lene seg frem som du senker vekten, og til å svaie som du heve den. Imidlertid ikke, gi etter for tendensen til å samle momentum fra hvor som helst annet, men biceps.

Husk, begynner det hele med den rette holdningen og realistiske forventninger. Bare begynne rett, holde det gående, og du vil sikkert bli gledelig overrasket over den nye og bedre du du har blitt. Glad trener!