E2h

Hvordan gjenkjenne oxycontin avhengighet

Narkotikaavhengighet er et alvorlig problem om det er et ulovlig stoff eller en legemiddelet som OxyContin. I de senere årene har OxyContin blitt stadig mer populært påvirker et bredt spekter av mennesker. Det er en kraftig smertestillende som kan være farlig og vanedannende. Den stereotype rusmisbruker er ikke lenger bare en sprekk stoffmisbruker på gaten. OxyContin har påvirket forretningsfolk, bo hjemme moms og fungerende søyler av samfunnet. Erkjennelsen en OxyContin avhengighet kan være vanskelig.

Det første trinnet i å gjenkjenne en OxyContin avhengighet er merke en forandring i en persons holdning. Når noen er avhengige de vil gå gjennom trekke symptomer og vil gjøre ting ut av karakter. En rusavhengig vil være argumentative grunn av fysisk trekke smerte som kvalme, frysninger og tretthet. Personen under spørsmålet kan gå fra perioder med lykke til perioder med tristhet raskt. Hvis konfrontert, vil en rusavhengig mest sannsynlig være i en tilstand av fornektelse og bli sint. Som avhengighet vokser sterkere, vil toleransen til OxyContin øke også. Den rusavhengige vil føle mer smerte, og dermed deres holdning og syn på livet vil endre seg og vedkommende vil komme tilbake til uberegnelig, lunefull og uforutsigbar måte.

Den neste tegn å se etter er en endring i utseende

Hvordan gjenkjenne oxycontin avhengighet. Den neste tegn å se etter er en endring i utseende.
Hvordan gjenkjenne oxycontin avhengighet. Den neste tegn å se etter er en endring i utseende.

Den neste tegn å se etter er en endring i utseende. Mange er avhengige av smertestillende har endret sove vaner. Sjekk for poser under øynene, endring i hudfargen og uvanlige vekttap eller gevinst. Vanligvis med avhengighet kommer mangel på omsorg for ens personlige utseende. Noen som var en gang grundig om sitt utseende kan slakk på deres hygiene på grunn av en økende behov for stoffet. Når høy på smertestillende, vil mange narkomane gni armene eller klø sitt ansikt. Til tider sine muskler vil nappe og de vil svette. Når avhengighet blir verre, vil folk begynne å sniffet knust OxyContin gjennom nesen. Knusing og sniffet pillene forsterker høy i kortere tid enn å ta pillene muntlig. Den avhengige nese vil se prippen, vil øynene vann, og det vil se ut som de er forkjølet.

Når noen er avhengige av narkotika ting vil komme opp mangler

Når noen er avhengige av narkotika ting vil komme opp mangler. OxyContin er dyrt, spesielt på gata eller "svart marked". Penger, smykker og andre verdigjenstander vil begynne å forsvinne. Narkomane vanligvis ty til stjeling når de kjører ut av narkotika. Tyveri vil begynne langsomt deretter gradvis øke som gjerningsmann blir mer komfortabel i rollen som en tyv.

En annen ledetråd en person er avhengige av OxyContin er praksisen med "Doktor Shopping". Legen Shopping er betegnelsen for en pasient som går fra én lege til neste skaffe resepter. Denne metoden for å få tilgang reseptbelagte legemidler er ulovlig og har strenge straffer. Vær oppmerksom på noen som har evnen til å overbevise flere leger til å foreskrive smertestillende medikamenter.