E2h

Hvordan gjenkjenne autisme symptomer

Det er ukjent hvordan autisme påvirker ulike deler av hjernen

Det er ukjent hvordan autisme påvirker ulike deler av hjernen, men autisme er en tilstand som de fleste foreldre må erkjenne spesielt når barnet deres blir tre. Det antas at denne tilstanden er svært genetisk opprinnelse, selv om det er et svært komplekst hypotese. Symptomene for autisme er tre ganger og ville hjelpe skille det fra andre forhold, for eksempel gjennomgripende utviklingsforstyrrelser.

Hvordan gjenkjenne autisme symptomer. Mangel på sosiale ferdigheter.
Hvordan gjenkjenne autisme symptomer. Mangel på sosiale ferdigheter.

Mangel på sosiale ferdigheter. Barn med autisme vanligvis ikke svare på navnene deres når den kalles. De har ingen interesse i å gjøre eller møte venner. De ikke engasjere seg i aktiviteter som å spille med andre. Noen ganger kan de vise upassende fiendtlige utbrudd. De kan synes å være bevisst frekk og ofte tar folk for gitt. De reagerer ikke riktig å ansiktsuttrykk og ville løsrive seg fra familien. Du kan observere dette lett når de ikke peke på objekter, snakke vrøvl eller speil ansiktsuttrykk av folk som snakker til dem.

Utilstrekkelig språkutvikling. Nesten halvparten av barn med autisme utstillingen papegøye-lignende repetisjon av noen ord som de nylig har hørt. Vanligvis, de lærer å snakke sent, runde to eller tre år gammel. Noen av dem snakker veldig sakte, men kan ikke kommunisere effektivt med andre. Mesteparten av tiden de ikke holde øyekontakt når du snakker.

De har problemer med å elocution. Monotont tale er også et kjennetegn ved autisme tale. Disse barna har problemer med å kontrollere deres stemmeleie og volum. Bortsett fra elocution, de har andre lærevansker. Det er åpenbare forsinkelser i læring i forhold til barn på deres alder. Noen ganger kan de lese komplekse ord, men er ikke i stand til å gjenkjenne konsonanter og vokaler. Deres manglende evne til å kommunisere med andre kan føre dem ekstrem frustrasjon, slik at de vender seg til destruktivt uttrykke seg fysisk, for eksempel biting.

Det er ukjent hvordan autisme påvirker ulike deler av hjernen. Utilstrekkelig språkutvikling.
Det er ukjent hvordan autisme påvirker ulike deler av hjernen. Utilstrekkelig språkutvikling.

Fokus og interesser

  • Besettelse med objekter. Autistiske barn vil ikke leke med sine leker kreativt. De ville gjerne stille dem opp besatt eller fokusere bare på en bestemt del av leken. Den intense konsentrasjonen gjør dem ekskludere andre. De er vanligvis festet til et bestemt leketøy eller objekt.
  • Uoppmerksomhet til sensorisk stimulans. Disse barna ta på hyperaktiv atferd og andre aktiviteter som involverer overdreven repeterende lem bevegelse som flagrende, vandre på tærne, eller gni føttene for eksempel. Barn med autisme har unormale reaksjoner på sensorisk stimulering. For eksempel kan de stirre på lysene eller bli oppslukt i bakgrunnsstøyen.
  • Rutinemessige ritualer. Disse barna vurdere ritualer svært viktig. De vil følge de nøyaktige prosedyrer for ritualet. De har som regel raserianfall når deres rutiner er endret. De vanligvis foretrekker å spise samme type mat og posisjon på samme side av bordet hver mealtime.

Det er ingen kjent kur for autisme. Til tross for dette dystre faktum, kan tidlig deteksjon og initiering av behandling gjøre underverker. Noen ganger, intensiv behandling og sosial terapi arbeid for barn. Prognosen for noen voksne som har fått behandling ser lovende ut, da de fører selvstendige liv.