E2h

Hvordan friske opp etter treningen, uten dusjing

Den travle, urbane livet kan noen ganger la en person med svært lite tid til å komme i form. De fleste som jobber i den hektiske bedriftens verden prøver å finne tid i sin travle timeplan til å besøke treningsstudioet eller gjøre noen aerobic øvelser. For eksempel, mange mennesker bruker sine 30 til 45 minutter av lunsjpausen til å faktisk bryte en svette. Problemet er at de ikke har mye tid til å bli frisk med en dusj etter trening. Hvis dette er tilfelle med deg, så her er noen tips om hvordan du kan bli frisk etter en treningsøkt uten dusjing.

  1. Pakk en treningsøkt kit. Alltid ha en pose fylt med ting du trenger å tidvis friske opp etter trene. Disse tingene er et rent håndkle, en endring av klær og undertøy, en kam eller børste, deodorant, teknisk sprit, baby pulver, og hvis mulig, leave-on spray shampoo. Disse er alle verktøyene du trenger for å friske opp etter en svette gjennomvåt trening uten å måtte ta en dusj. Det kan være lurt å ha en hårføner i posen så godt hvis du virkelig ønsker å sikre at du håret ser flott og frisk etter treningen. Imidlertid vil de fleste bad i en urban by sannsynligvis ha en lufttørker installert og fungerer, og dette er et godt alternativ også. I alle fall sørge for at du har denne posen med deg hele tiden når du har tenkt å finne tid i løpet av dagen for å bryte en svette.
  2. Tørk deg selv tørke. Etter treningen, vil du sannsynligvis være full av svette. Hente inn håndkle og tørk hele kroppen tørr. Sørg for å tørke selv de vanskelige å nå sprekker. Nå, selv etter at du tørke hele kroppen med et håndkle, sjansene er huden din vil fortsatt føles klissete og litt fuktig. For å fjerne denne følelsen, gjelder generøse mengder alkohol og la det tørke på huden din. Som alkohol fordamper, vil du huden begynner å føle deg mye tørrere.
  3. Påfør baby pulver. Når huden er fin og tørr, dryss baby pulver over hele kroppen å absorbere fuktighet fortsatt på huden. The baby pulver vil absorbere fremtidige svette også, ettersom det er helt normalt for kroppen din å holde generere svette opptil en time etter treningen. Anvendelse av babypudder vil gjøre huden på kroppen din føles frisk og tørr.
  4. Gjelder deodorant til armhulene. Etter en treningsøkt, sørg for å følge nøye med på armhulene siden svette i disse områdene kan generere stygg kroppslukt. Tørk disse områdene tørre med et håndkle før påføring av deodorant.
  5. Friske opp håret. Håret ditt er sannsynligvis gjennomvåt av svette så vel så sørg for at du skrubbe hodet med en tørr og ren klut. La den stå på hodet for å absorbere svette hvis mulig. Når det er gjort, kan du bruke en hårføner eller på badet air-tørketrommel for å tørke håret. Bruk en kam eller børste for å stelle håret. Hvis du har leave-on sjampo, gjelder det på håret ditt så godt før grooming det.

Hvordan friske opp etter treningen, uten dusjing. Pakk en treningsøkt kit.
Hvordan friske opp etter treningen, uten dusjing. Pakk en treningsøkt kit.

Husk å skifte undertøy og klær etter treningen. Hvis du har fulgt disse trinnene nøyaktig, kan du gå tilbake til kontoret følelsen frisk, ren og tørr tilsynelatende som du frisket opp med en dusj.