E2h

Hvordan finne 100 mageøvelser

Hvis du prøver å styrke magemusklene og mister vekt i den midtre delen, er du definitivt på hell. Selv om det kan virke vanskelig, er det faktisk ikke en stor oppgave å finne 100 mageøvelser i det hele tatt. Fordi så mange mennesker sliter med pudgy midtpartier, er det hundrevis på hundrevis av øvelser, programmer og løsninger for å ta vare på disse plagsomme flekker og tone opp magen, hofter og rygg.

Å finne 100 mageøvelser

Å finne 100 mageøvelser, alt du trenger å gjøre skrive inn søkeordene mageøvelser 'i en søkemotor og begynne å bla gjennom nesten tre millioner resultater. Vokt dere for noen nettsteder som tyder hastverksløsninger eller øvelser som vil gi resultater over natten. Vær også forsiktig med nettsteder som fremmer sulte deg selv eller bor på slankepiller for å oppnå en bedre midsection. Husk at styrke og toning magemusklene, samt å miste vekt i det området, tar tid og konsistens sammen med balansert ernæring og en sunn livsstil.

Hvordan finne 100 mageøvelser. Du kan også gjøre tradisjonelle og skrå sit-ups.
Hvordan finne 100 mageøvelser. Du kan også gjøre tradisjonelle og skrå sit-ups.

Et annet sted du kan se etter mageøvelser hvis du er misfornøyd med internett resultater eller ikke har tilgang til internett er i bøker eller helse magasiner. Her er usannsynlig å finne 100 mageøvelser alle satt sammen, men hvis du ser på flere bøker og blader, vil du snart kunne sette sammen en solid liste over nærmere 100.

Her er hvordan du kommer i gang med noen grunnleggende mageøvelser.

  • Hvis du leter etter vekttap, prøv høy intensitet aerobic trening som hoppe tau, jogge, eller gå i trapper. Disse øvelsene, gjøres konsekvent flere dager per uke, vil produsere vekttap resultater i de nedre og midtre deler av kroppen.
  • Andre aerobic øvelser, inkludert sykling, svømming, dans, eller vandre, vil også gi resultater så vel hvis det gjøres på et høyt nok intensitet over en lengre periode.
  • For toning og styrking av magemusklene, kan du prøve å gjøre en rekke mage crunches inkludert tradisjonelle, skrå, omvendt, eller sykkel crunches. Crunches kan utføres på gulvet eller på gymnastikkballer.
  • Du kan også gjøre tradisjonelle og skrå sit-ups. Prøv doble ben heiser, russiske vendinger, eller planker. Mange mageøvelser kan utføres med en rekke utstyr fra gymnastikkballer, medisin baller, Bosu baller, hånd og ben vekter og annet treningsutstyr.

Å finne 100 mageøvelser.
Å finne 100 mageøvelser.

Husk når du utfører noen mageøvelser å gå sakte og lære hvert trekk riktig. Forbli avslappet og ikke presse deg selv til skade. Selv mageøvelser er lett å finne, er det ikke anbefalt at du utfører 100 eller flere øvelser per dag bare i et forsøk på å få en flat mage. Husk at konsistens og hardt arbeid er nøkkelen, og vil lønne seg!