E2h

Hvordan bruke kirurgi for å behandle leddgikt

Leddgikt er en av de ødeleggende sykdommer som kan forårsake mye sorg og enorme mengder smerte til en person. Nå er det et mangfold av leddgikt varianter å vurdere men alle av dem synes å ha en gang hovedmål: å spise unna på leddene. Selvfølgelig, når leddene ta en hit, kan du være sikker på at smerte og immobilitet vil være den resulterende symptomer. I alvorlige tilfeller kan det også krøpling deg og deformere din holdning, slik at du en liten skygge av den mannen du en gang var.

Hvordan bruke kirurgi for å behandle leddgikt. Ta kontakt med en kirurg.
Hvordan bruke kirurgi for å behandle leddgikt. Ta kontakt med en kirurg.

Mens det er mange behandlinger og medisiner for å behandle og redusere symptomer og effekter av leddgikt, vil den mest effektive behandlingen tilgjengelig alltid være kirurgi. Ja, det er en rekke av farmasøytiske grupper som har styrket annonsekampanjen av visse leddgikt kosttilskudd med naturlige urter og ekstrakter, og hevdet at å ta disse kosttilskudd vil kurere tilstanden. Realiteten er at bare et inngrep som består av felles erstatning vil virkelig være effektive. Hvis du vurderer kirurgi som behandling for deg, her er noen av de tingene du bør vite om.

  • Ta kontakt med en kirurg. Siden leddgikt påvirker benet selv, spesielt leddene, vil en ortopedisk kirurg være spesialisten du trenger. Planlegge en avtale med en god en, en med lang erfaring og med kritikerroste legitimasjon. Han kan være dyrt, men han vil trolig være verdt pengene.

    Under konsultasjonen, forklare situasjonen i dybden. Påpek leddene som plager deg. Beskrive og vise smerte og bevegelse som utløser det. Legen vil da ha du gjennomgå noen tester. En X-Ray vil være den første testen for å se hvor langt sykdommen har kommet. I noen tilfeller kan røntgen ikke gi den nødvendige informasjonen. Hvis det er tilfelle med deg, kan en MR være nødvendig i tillegg. Uansett er tilfelle, går gjennom testene slik at legen kan komme til en konklusjon om kirurgi er den levedyktig alternativ. Husk, hvis tilstanden er ikke alvorlig, medisiner og kosttilskudd endringer kan avhjelpe situasjonen dermed slik at du kan puste lettet ut som kirurgi ikke vil være nødvendig.

  • Gå for operasjonen. Hvis kirurgen anbefaler operasjon, så det er trolig den eneste realistiske valg. Hvis det er tilfelle, vil du bli presentert med en rekke alternativer som dato for kirurgi og protese modell som skal brukes til erstatning for den felles. Klare dette opp med legen din. Nå, hvis du har mer enn én joint rammet av leddgikt, kan det være lurt å vurdere å ha alle av dem operert i ett skudd. Dette vil redusere risikoen og vil være mye mer praktisk, for ikke å nevne en mye billigere.

Etter operasjonen

Etter operasjonen, vil du måtte bo på sykehuset for rundt 5 dager eller så, eller til kirurgen gir deg klarsignal til å forlate. Hva vil følge er noen måneders rekonvalesens og flere måneder med rehab. Rehab diett for felles vil bli planlagt og designet av kirurgen, som vil hjelpe i å få deg vant til de nye leddene.