E2h

Hvordan bruke et munnstykke for å hjelpe med søvnapné

Søvnapné er et stort problem som rammer mange europeere hvert år. Tilstanden oversettes til opphør av puste mens du sover. Det tar ikke en lege eller sykepleier for å finne ut at å stoppe å puste er en dårlig ting så langt som din trivsel er bekymret.

Hvordan bruke et munnstykke for å hjelpe med søvnapné. Baksiden av tungen kan noen ganger rulle tilbake inn i svelget og blokkere den respiratoriske kanal enten delvis eller helt.
Hvordan bruke et munnstykke for å hjelpe med søvnapné. Baksiden av tungen kan noen ganger rulle tilbake inn i svelget og blokkere den respiratoriske kanal enten delvis eller helt.

Søvnapné (ofte feilstavet som søvn apena eller sove apnia) er forårsaket av de strukturelle endringene langs luftveiene som kan forårsake noen form for obstruksjon i løpet av luftveiene prosessen. Dette kan være en hvilken som helst av følgende:

  1. Baksiden av tungen kan noen ganger rulle tilbake inn i svelget og blokkere den respiratoriske kanal enten delvis eller helt. Dette kan være svært farlig, siden det kan føre til redusert konsentrasjon av oksygen i lungene og i sin tur, i blodet. Denne type tilstand kan gi opphav til mange søvnlidelser.
  2. Mandlene kan også være den skyldige. Noen ganger kan disse vev vokse til størrelser som blokkerer oppføring fra munnen. Når dette skjer, er det svært sannsynlig at fedme til personen er den viktigste grunnen til at mandlene blokkere passasjen av luft. Kirurgisk operasjon er vanligvis den viktigste alternativet for ledelse og definitive behandling. Dessverre kan ingen mengde sove hjelpemidler løse dette problemet, siden mandlene er for langt inn i personens halsen for å bli hjulpet av en munn stykke.
  3. Slapphet og økt masse overalt i munnhulen kan også være årsaken. Folk som er sykelig overvektige har en langt høyere sjanse for å få dette problemet. Vanligvis er tung snorking på natta et tegn på denne tilstanden.

Hvis du lider av disse symptomene, er en effektiv løsning for å bruke et munnstykke som er utviklet for å hjelpe folk som er i fare for søvnapné. Enheten er vanligvis laget av ikke-toksiske plast og kan bæres i pasientens munn før han eller hun går til sengs. Vitenskapen er overraskende enkelt, ved å ha enheten i personens munn, det holder musklene i munnen spent og reduserer sannsynligheten for at det sagging og okkludert. Det hindrer også baksiden av tungen fra å rulle ned i svelget.

Mandlene kan også være den skyldige. Slapphet og økt masse overalt i munnhulen kan også være årsaken.
Mandlene kan også være den skyldige. Slapphet og økt masse overalt i munnhulen kan også være årsaken.

Blant de side av fordelene ved å bruke munn stykket er opphør av snorking. Mens folk flest likestille snorking med å få bedre søvn, er lyden faktisk på grunn av flagrende av muskelen eller vev som er tilstoppes luftveiene luftveier. Forestille seg hvordan en ball inne i en fløyte flagrer som det er blåst - det er nettopp hvordan lyden hvis produsert. Derfor, snarere enn å være et tegn på bedre søvn, er snorking faktisk et tegn på at personen kan være å ha noen problemer med å puste.

Med munnen stykker

Med munnen stykker, ville det være lettere for folk som lider av søvnapné å sove bedre, og derfor får nok hvile om natten. Munn brikker kan også være potensielle liv sparere, som de hindre uttørking av mangel på luft. Ikke bare våkner du opp uthvilte, kan du også forhindre muligheten for kvelning og død mens du sover.