E2h

Hvordan bruke energi looper i anusara yoga

Anusara er en slags hatha yoga jordet på tantrisk filosofi

Anusara er en slags hatha yoga jordet på tantrisk filosofi. For å være i stand til å få optimale resultater og bedre balansere kroppen som du utfører stiller i Anusara yoga, er det viktig at du lærer å bruke energi sløyfer. Ikke bli forvirret, er den energien løkken ikke en enhet som du trenger å kjøpe. Det finnes allerede inne i kroppen din og slippes løs gjennom en serie av kroppen innretting teknikker. Alt du trenger å gjøre for å aktivere de syv looper er å utføre et system av strekninger, svinger og asana. Ved å gjøre dette, kan du din energi til å flyte i en rettet måte i hele kroppen din. For nybegynnere er det svært gunstig at du melde deg på yoga klasser, slik at en instruktør kan veilede deg til å oppnå riktig posisjonering for å aktivere og bruke energi looper i Anusara Yoga. Hvis du allerede praktiserer yoga, vil denne artikkelen veilede deg til å låse opp de syv energi sløyfer.

Hvordan bruke energi looper i anusara yoga. Begynn ved å aktivere energien sløyfe i skulderen.
Hvordan bruke energi looper i anusara yoga. Begynn ved å aktivere energien sløyfe i skulderen.

  • Begynn ved å aktivere energien sløyfe i skulderen. Energien loop i skulderen skaper energi som strømmer fra den øvre gane til halsen, brystet, hjerte og sternum før du går tilbake til den øvre gane. For å være i stand til å låse opp denne sløyfen, utføre oppover mot hund og Cobra positurer. Ta et dypt åndedrag og hold den i før du gjør positur. Det er viktig at du holder bladene på skulderen sammen og peker nedover når du løfter ryggen og armene opp for å utføre positurer. Sakte puster etter å holde posituren.
  • Etter å ha fått skulderen energi sløyfe aktivert, utløse energi sløyfe i nyrene. Denne energien skal flyte fra nyre og beveger seg langs skulderen, brystet, og deretter ned til brystbenet ditt. Ta et dypt pust og tenke at luften er å fylle korsryggen. Sørg for å trekke i midjen. Skyv luft gjennom ryggraden og hold den inne i minst 30 sekunder. En du perfeksjonere denne sløyfen, utfører positur kalt Fire Limb ansatte bør komme lettere.
  • For å forbedre energi sløyfe i skulderen din, sørg for å aktivere din skalle energi loop. Vender forover og flytte ørene til baksiden av skuldrene. Løft haken og fokus på å redusere den bakre delen av skallen. Sakte puster inn og ut som du holder posisjonen i et halvt minutt.
  • Fra den øvre delen av kroppen din, la energien strømme til bekkenet. Anta pushup posisjon og prøve å grave hælene i bakken. Samtidig, løft baken opp. Sakte bevege hendene frem, slik at kroppen din er nå dannet en trekant. Mens i denne posisjonen, kan du prøve å flytte halebenet fremover og hold den i den posisjonen i femten sekunder. Ta dype åndedrag som du utfører positur. Dette vil aktivere energien sløyfe i bekkenregionen.
  • Lås opp energien loop i lårene. Låret løkke vil bli aktivert ved å gjøre å gynge positur. Gå ned på ett kne og sjekk at hælen er på samme linje som rumpeballe din. Rett den andre lår og holde den andre foten nivå med gulvet. Skyv hoftene frem med hendene. Sørg for at ryggen holdes rett og haken opp stikker ut. Etter å ha hatt denne posere for omtrent ti sekunder, utfør samme positur med det andre benet.
  • Til slutt låse opp energien loop i ankelen og leggen. Stå flatt på føttene og trekk på kalver. Mens du gjør dette, presse hælene nedover. Det vil virke vanskelig i begynnelsen, men etter hvert som du perfeksjonere positur, vil du legge merke til at bena blir mer fleksibel og sterkere.


Aktivere energi looper inni kroppen din forbedrer balansen og hindrer kroppen fra å bli skadet når du utfører de ulike asana. Skulle du bli skadet, vil du merke at du leges raskere også. Hvis du vurderer å gjennomføre Anusara yoga religiøst, sørg for at du får tillatelse fra legen din på forhånd.