E2h

Hvordan å være lykkelig hvis du er overvektig

Noen ganger

Noen ganger er det vanskelig å smile når andre prøver å fortelle deg at du er overvektig. På den annen side, hva vil de andre sier ikke saken så mye for deg hvis du er komfortabel med deg selv, og du tror at ingenting kan gå galt selv om de forteller deg slike ting. Dette virker lettere sagt enn gjort det er derfor fortsatt, mange synes det er vanskelig å sette et smil i ansiktet hvis de er overvektige. Så her er noen tips om hvordan å være lykkelig hvis du er overvektig:

  1. Du er ikke den eneste. En måte å trøste deg når din fysiske tilstand er i en slik situasjon er å sette i tankene dine at du ikke er den eneste i din situasjon. Ifølge F som i Fat: Hvordan Fedme Politikk svikter i Europa 2009, en rapport fra RWJF eller Robert Wood Johnson Foundation og TFAH eller Trust for Europas Helse, satsene i voksen fedme økte i 23 av landets stater. Ikke én stat hadde en nedgang i prisene det siste året. Videre overvektige eller fete barn og voksne alike står for nesten 30% av befolkningen.
  2. Fedme kan behandles. Mange anser fedme som en sykdom som ikke kunne bli behandlet i det hele tatt. Verre, de tar det som en epidemi haunting Europa i løpet av dette århundret. Dessverre for dem, hva de hevder er feil. Så ikke føler dårlig om deg selv hvis du er overvektig, fordi det kan fortsatt bli behandlet. Tenk på det som en influensa du opplevde for et par dager, men det vil ikke vare så lenge for riktige medisiner kan kurere det. Hvis du plutselig finner deg selv under en slik fysisk tilstand, ikke glem å sette et smil på ansiktet ditt for med riktig livsstil og medisinering, kan du fortsatt komme ut av den situasjonen.
  3. Snakk med vennene dine. Huske det gamle ordtaket, "en venn i nød er en venn i gjerning" er en effektiv måte for deg å være lykkelig selv om du er overvektig. Det er som å finne trøst i dine venner. Snakk med dem så ofte du kan. Gå ut med dem og tilbringe helgene shopping eller å ha det litt gøy.
  4. Tro på deg selv. Du må utvikle en sterk selvtillit og god del selvtillit selv om du er overvektig. På denne måten vil du ser ingen problemer i håndteringen av hva andre folk sier. Ikke vær redd for å høre ting om deg overvekt for hvis du tror på deg selv og du vet at tilstanden ikke er permanent, vil alt bli bra.
  5. Forbered deg på vekttap programmer. Faktisk er fedme verken en sykdom eller en epidemi som vil bo permanent. Men hva du trenger å gjøre er å underholde utsiktene til å engasjere deg selv til visse vekttap programmer. Du kan ta noen medisiner, men det må kombinert med riktig fysisk reaksjon gjennom trening rutiner slik at arbeidet ikke vil være forgjeves.

Hvordan å være lykkelig hvis du er overvektig. Du er ikke den eneste.
Hvordan å være lykkelig hvis du er overvektig. Du er ikke den eneste.

Nå, hvis du fortsatt ikke er fornøyd med din fysiske tilstand akkurat nå, må det være noe galt. Å være overvektig bør ikke la deg ned eller begrenser deg fra å engasjere seg i sosiale konvensjoner. Husk at det ikke er en sykdom som ikke kan behandles. Det vil alltid være måter å kurere det. Så sette et smil i den gretne trynet ditt og gå ut fortelle verden at det er ingenting galt med deg.