E2h

Hvordan å trimme en mage cast

Belly casting refererer til støping form av en gravid kvinnes mage for ulike formål. Imidlertid er det i hovedsak brukes til å bevare selve formen på magen før babyen er grunn til å komme ut. Dette kan brukes til dekorasjon formål, for minne, for baby dusj, og mye mer. Det er ganske morsomt å lage din egen mage cast. Med hjelp av din familie og veldig nære venninner, kan du gjøre dette med komfort og letthet. Du trenger bare en totalt fem materialer for å gjøre dette. Disse inkluderer plaster of Paris strimler (du kan enkelt få dette fra en kunst og håndverk butikker), tunge hud kremer som vaselin eller kakaosmør, en stor bøtte med varmt vann, et stort ark av plast og en virkelig gammel undertøy (som i klar til å bli kastet bort på et øyeblikks varsel. Dette vil også gi beskyttelse for sensitiv kjønnshår området). Nå starter smøring mammas mage og bryster (armer og hender er valgfrie avhengig av den planlagte design) deretter suge stripene helt og starte støping mammas kropp til perfeksjon gjennom kontinuerlig overlappende, som du oppretter lag etter lag. Sørg for at du gjør dette på toppen av plast ark for lettere rengjøring fordi det ville sikkert la en masse gooey rot. Det er i løpet av stripe lagdeling og etter cast har blitt fullstendig satt der du trenger å gjøre de riktige trimming på magen kastet. Her er hvordan du bør gjøre det.

Hvordan å trimme en mage cast. Kutt alle utskeielser.
Hvordan å trimme en mage cast. Kutt alle utskeielser.

  • Jevne det ut. Rett etter du er ferdig lagdeling stripene på mammas mage, glatt det ut ved gjentatte ganger å stryke det ytterste laget med våte hender. Bare sørg for at du gjør dette mens karakterene er fortsatt vått også. Pass på at du arbeider svært raskt som plaster kan tørke ut veldig fort.
  • Kutt alle utskeielser. Så snart gipsen er helt satt, forsiktig fjerne det fra kroppen. Bare klipp sidene av magen kastet. For å unngå sprekker den opp, sørg for at du bare bruker en veldig skarp saks. Beskjære det tilsvarende.
  • Styrke det. Du vil merke noen deler som er tynt lagvis. Du kan styrke dette ved å legge ekstra gips strimler på baksiden (aldri på utsiden!).
  • Sand og prime det! For ytterligere å skape en enda utseende, bruk en sandpapir for å trimme alle uønskede humper og ujevnheter som du kan se på utsiden av magen cast. Vær veldig forsiktig når du gjør dette og sørge for at kastet er helt hardt. Tørk all overflødig støv og avslutte den med en primer.

Dette er de tingene som du trenger å gjøre for å effektivt trimme en mage cast. Det er avgjørende at du er ekstremt forsiktig hele tiden for å unngå kastet fra å bryte eller sprukket. Pass på at du alltid lese instruksjonene som fulgte med gips strimler som du har kjøpt. Bestem hvor lenge før den kan fjernes og sørg for at du følger det! Tidlig fjerning av magen kastet kan ødelegge hele greia og det er ikke en veldig god ting å bli opplevd av en grinete gravid kvinne. Bare være tålmodig og la den stivne skikkelig. Bare følg disse svært enkle trinn, og du kan aldri gå galt. Lykke til!