E2h

Hvordan å ta medisiner trygt

Medisinering er et begrep som brukes for narkotika tatt for å kurere eller lindre et symptom eller tilstand. Det finnes mange typer av medisiner foreskrevet avhengig kroppstype, vekt og alder. For eksempel, er tabletter primært foreskrevet for voksne og tenåringer mens siruper blir gitt til barn. Medisinering er en kunst eller vitenskap å behandle sykdommer. Det er å gjenopprette eller bevare en helse eller fysiske tilstand ved hjelp av medisiner, kirurgiske operasjoner eller manipulasjoner.

Hvordan å ta medisiner trygt. Kombinasjon av flere medisiner.
Hvordan å ta medisiner trygt. Kombinasjon av flere medisiner.

Forutsatt er tips om å ta medisiner. Disse hindrer enhver form for skade som kan forårsakes på grunn av dødelig medikament feil.

  • Kombinasjon av flere medisiner - Tenker at du vil huske hvilken pille du vil ta eller ikke, alle kan gjøre en feil som kan føre til en farlig eller dødelig medikament feil, eller medisiner programfeil. Stole på hukommelsen alene kan skape forvirring når du tar flere legemidler.
  • Medisinering arrangør - Hvis du tar ulike typer medisiner, prøver å bruke en arrangør for hver dag i uken. Det er viktig at regelmessig inntak av foreskrevne medikamenter følger bestemt mønster og dosering gitt av en lege.
  • Feil dosering av medisin inntak - Forsøk aldri å medisinere seg selv. Følg nødvendige antall timer mellom medisin inntak for å unngå over-dosering.
  • Sjekk for utløpsdatoer - Umiddelbart kast noen narkotika eller medisin som er "utgått" eller "ikke videreført". Utløpte medisiner kan miste sin effektivitet og kan noen ganger føre til en helse sammenbrudd. Det anbefales å holde styr på narkotika i lagring bare å være oppdatert på de utløpsdatoer og må ikke forveksles med det du trenger for å ta eller ikke ..
  • Selv medisinering - Vi vet alle at selv medisinering er en Kostnadsreduserende tiltak for en typisk familie som ikke har penger til å gå til en lege for resepter. Ikke nøl med å søke eller be om hjelp fra en lege. Self-medisiner kan forverre tilstanden din sykdom.
  • Tar andres medisiner - En typisk person som har en normal sykdom, som hoste eller forkjølelse, rådes til å ta ulike typer medisiner. Det er bedre hvis du oppsøke lege og ta den forskrevne medisiner for å kurere den faktiske sykdommen.
  • Les etiketter for riktig medisinering - Det er ikke en god praksis å stole på hukommelsen for å huske medisiner som legen ga deg. Les alltid etiketten, uansett hvor mange ganger du åpner beholderen. Et medikament feil kan forebygges hvis du vil lese og forstå hva etiketten av medisiner indikerer at dette vil fungere som et sikkerhetsnett for helsen din.
  • Tidskonsistens - Hvis du vil at medisinering for å være effektive, må du ta oppmerksom på riktig tid avstand. Tid konsistens vil bidra til å unngå uhell i å ta medisiner.

Etter disse tipsene vil hjelpe deg å unngå å begå feil ved medisinering og vil hjelpe deg å føle deg bedre. En berømt sitat sier at å forebygge noe er bedre enn herding det. Dette kan være din guide til riktig medisinering og i behandlingen av din sykdom på rett måte. Riktig inntak av medisin doser er sterkt anbefalt for deg å få riktig medisin eller narkotika for å kurere din sykdom.