E2h

Hvordan å svelge 30 piller på en gang trygt

For mange mennesker svelger mer enn én pille om gangen er nesten umulig

Hvor mange av dere har problemer med å svelge en pille eller kapsel? Grunner for at spenner fra frykt for å kveles til tørre piller som forlater en forferdelig smak i munnen. Naturlig refleks instinkter kroppen bruker i en nesten bevisstløs mote å beskytte deg mot å svelge noe som kan gjøre skade på kroppen er utløseren for vanskeligheter din.

Så det blir nødvendig å overtale kroppen og sinnet at de bestemte elementer du putter i munnen (med vilje) er trygt å svelge. Kall det en trening prosess kan alle enkelt og raskt gjøre - det tar kanskje 30 minutter. Tenk på det. Du kan enkelt svelge en stor forkful av prime rib i ett enkelt jafs, men en bitte liten pille halve størrelsen av en ert er en trussel. Har jeg rett?

Hvordan å svelge 30 piller på en gang trygt. overtale kroppen og sinnet.
Hvordan å svelge 30 piller på en gang trygt. overtale kroppen og sinnet.

Gå gjennom disse opplæring trinn sakte:

  • Snakk med tankene dine direkte med dine egne overbevisende og overbevisende teknikker for å overbevise deg selv om at det du leverer inn din munn for å svelge er ikke bare trygt, men er til stor nytte for deg. Brenn tanken inn i hjernen din. Den vet ikke, du må fortelle det.
  • Gjør tilkobling: Hvis du vet at du faktisk har lett svelget store bolus biter av mat i livet ditt uten et eneste problem, selv uten å tenke på at det kanskje ikke er mulig, så du vet at det ikke er størrelsen på gruppen av piller som teller.
  • Forstå klart at du har en backup plan for umiddelbart å bruke hvis nødvendig. Du bør alltid ta piller med litt væske sammen med dem. Du kan enkelt spytte ut alt i munnen hvis ting ikke går rett. Du kan svelge noen av piller og væske, og deretter spytte, hoste, eller gag resten ut av munnen - det er en automatisk refleks kroppen bruker uansett.

   Legge mer væske til blandingen før du svelger kan være nødvendig - du vet fra prøving og feiling hva som fungerer for deg.

Trinnvis prosess:

For mange mennesker svelger mer enn én pille om gangen er nesten umulig. Snakk med tankene dine.
For mange mennesker svelger mer enn én pille om gangen er nesten umulig. Snakk med tankene dine.

  1. Legg i én eller mange piller inn i munnen, under eller på toppen av tungen.
  2. Bruk tungen til å gruppere pillene sammen i en bunt de første gangene. Senere finner de bare kan bli kastet inn i munnen hvor som helst, og du vil ikke flytte dem rundt til væsken er lagt til. Vet at noen bitter eller dårlig smak av piller vil umiddelbart bli fjernet når du legger væske til munnen.
  3. Gruppe pillene på baksiden av spissen av tungen, men ikke så langt tilbake på tungen eller i munnen som du utløser gag eller svelge refleks. Du vet.
  4. Legg ditt valg av væske til munnen, helst ikke kullsyreholdige, krydret, eller varme drikker fordi de stimulerer sensorer i munnen og på tungen som helt sabotere din innsats. Volumet av væske du legger til munnen er et spørsmål om ditt valg og enklere å svelge tabletten komfort. Sørg for at det er tilstrekkelig - ikke for mye eller for lite. Det er forskjellig for alle.
  5. Deretter bruker tungen til å skvulpe væsken rundt i munnen nok til å dekke hver pille overflaten helt.
  6. Flytt bolus av piller og væske til helt bak på tungen, klar til å svelge.
  7. Bøy hodet bakover en moderat mengde, med haken oppover, mens du flytter bolus til baksiden av munnen. Ideen er å bruke gravitasjon for å hjelpe til med å svelge prosessen. Hvis du vippe hodet for langt tilbake, stopper det automatisk tungen bevegelse og svelger reflekser.
  8. Forsettlig skape instruksjonen til hjernen (fortelle deg nøyaktig hva du skal gjøre) ...... svelge alt sammen i ett svelge! Hvis du ikke tror på den tanken, de gamle defensive reflekser som alltid har forstyrret du blir i stand til å gjøre dette er reaktivert.

Tid til å fullføre de åtte trinn gjennomsnitt ca fire sekunder .... gi eller ta. Ved å legge opp den tiden du kastet bort i løpet av livet ditt på å ta en pille om gangen, har du fire dager av livet til å gjøre morsomme ting! Og tar piller i fremtiden slutter å være en bekymring du ikke trenger eller fortjener. Det fungerer for meg, og jeg vet det vil fungere for deg.