E2h

Hvordan å slutte å ta betablokkere

Betablokkere er en type legemidler som brukes hovedsakelig i å håndtere, behandle og forebygge hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, hodepine, skjelvinger, angst og hypertensjon. Denne medisinen kan effektivt redusere adrenalin og noen form for stress hormoner som fører til en avslappet og bekymringsfri tilstand til enhver tid. De fleste personer som har hjerteproblemer ofte bruker betablokkere for å holde sine hjerter i sjakk. Hvis du har tatt dette i ganske lang tid, kan du ikke plutselig stoppe inntak eller annet, kan det utløse et angrep som kan være dødelig. Men det finnes måter som du kan gjøre for å sakte stoppe betablokkere fra systemet ditt, men du må være veldig forsiktig når du gjør dette! Les videre for å lære mer.

Hvordan å slutte å ta betablokkere. Konsultere legen din.
Hvordan å slutte å ta betablokkere. Konsultere legen din.

  1. Konsultere legen din. Sørg for at du sjekker på legen din først hvis det er greit å stoppe inntaket av betablokkere. Dette trinnet er svært viktig, spesielt hvis du har hjerteproblemer og lignende. Hvis du har hjerteproblemer, ville legen din sannsynligvis ta motet fra deg på planen på avvikling bruk av denne medisinen. Husk, det er en grunn til at du tar betablokkere og at grunnen kan redde livet ditt. Men hvis du ikke har noen hjerte problemer, er sjansene, du vil være oppmerksom på at du kan slutte å bruke betablokkere.
  2. Sakte sette meds å stoppe opp. Det er avgjørende at du sakte slutte betablokkere ved å minske dosene i små mengder per vanlig inntak. Dette vil gi kroppen din en masse tid til å tilpasse seg den sakte mangler stoffet. Stoppe det brått kan være svært farlig og kan føre til fatale resultater.
  3. Sjekke blodtrykket. Siden betablokkere holde blodtrykket lavt og stabilt, er det viktig at du hele tiden overvåke det under denne prosessen. Forvent blodtrykket til å øke når du avslutte bruken av dette stoffet. Daglig gjøre dette trinnet. Hvis blodtrykket ditt økte til 140/90, straks ringe legen.
  4. Observere for noen bivirkninger. Som du sakte redusere dosen, kan du føle en svak hodepine, ørhet, kvalme og litt angst. Ikke bekymre deg, dette er helt normalt. Men hvis disse bivirkningene begynte å intensivere, sørg for at du raskt kan ringe legen din. Du kan bli trenger noen medisiner for å hjelpe kroppen din gjenopprette fra mangel på betablokkere.
  5. Få tak i noen andre rettsmidler. Hvis du tar betablokkere for å administrere angst problemer, kan du få en annen form for medisiner for å behandle din sykdom. Du kan gå til hvilken som helst helse-butikken og velge urtemedisin, eller du kan ringe din psykiater og har en legemiddelet som kan gjøre deg bedre.

Bare følg disse effektive og enkle trinn

Bare følg disse effektive og enkle trinn. Være veldig konsekvent når du tar disse trinnene for å sikre de beste resultatene. Dette kan ta tid, så vær veldig tålmodig. Det er til ditt eget beste. Hvis du bestemmer deg for å drikke dette med en gang, sørg for at du konsultere legen din før du dukker disse pillene opp i munnen. Du trenger å vite om det fortsatt er trygt for deg å ta den.