E2h

Hvordan å slå sommeren blues

Sommeren kan være helt gøy hvis det ikke var noe som heter Summertime Blues. Du ønsker kanskje å nyte stranden og solen og være bekymringsløs alt du vil, men det er noe med sommeren som synes å gjøre deg ned. Hvis du ønsker å nyte sommeren for alle verdt sin, lære å lette disse Summertime Blues unna. Her er noen tips.

  • Kast et hus fest. Kanskje du har Summertime Blues fordi du har blitt skilt fra viktige personer i livet ditt. Hvis det er tilfelle, hvorfor ikke samle dine kjære og venner og ha en fest? Sommeren er tross alt en av de beste tidene å feste og være omgitt med spesielle personer. Du kan for eksempel ha en grill fest på hagen din. Gjøre en strand-lignende innstilling ved propping opp hagen din med badeballer og sand. Eller hvis du vil, kan du også ha en film fest. Linje opp rundt tre DVD-filmer og se dem alle på rad. Forberede en rekke popcorn, nachos, chips og fall, brus og fruktjuice.
  • Vurdere å gå til kunst hendelser. Kanskje du har gått opp på en masse kunst hendelser de foregående månedene. Nå tar sommer som mulighet for å delta på bare én art hendelsen. Dette kan være en ny opplevelse, og en ny opplevelse ikke mislykkes å ta disse blues unna. Besøk din lokale kunst museum. Delta på et kulturarrangement, en ballett konsert, en teaterforestilling eller poesi lesing. Du har mange alternativer faktisk. Faktisk kan du liker å gå til en kunst hendelse, og før du vet ordet av det, er du registrere deg for en hendelse etter den andre.
  • Gå for en lang tur. Velg et sted hvor du kan bare gå og ta tankene bort hverdagens bekymringer. Det kan være en lokal park, en trekking område, eller en fjern plass. Nyte naturen, puste inn frisk luft i, føle varmen fra solen på huden din, og losse tankene dine. Dette kan være den eneste tiden på året da du kan være alene og koble med deg selv. Når du kommer tilbake til den vanlige rutinen, ikke bare er de Summertime Blues borte, du også er uthvilt og klar til å ta på livets utfordringer.
  • Ta en ferie. Dette bør ikke nødvendigvis være en grand ferie. Dette kan være en to-dagers ferie i dine besteforeldre, i nærmeste hytte, eller ved sjøen. Det viktigste er at du går til et sted du ikke vanligvis besøker, som vil tillate deg å oppleve nye ting. Ta en notatbok og en penn og skrive om de tingene du oppdager i stedet. Når du kommer hjem, og mest spesielt når du føler sommeren blues sparker i gang, les dette tidsskriftet, og ser tilbake. Du vil helt sikkert finne noe som vil bringe et smil på ansiktet ditt.

Ikke gi etter for blues

Hvordan å slå sommeren blues. Vurdere å gå til kunst hendelser.
Hvordan å slå sommeren blues. Vurdere å gå til kunst hendelser.

Ikke gi etter for blues. Når du føler at sommeren blues, umiddelbart gjøre noe som kan gjøre deg opptatt og cheery. Husk at sommeren er tiden best å ha det gøy, så gjør det meste ut av det.