E2h

Hvordan å kamuflere rosacea

Mange mennesker lider av rosacea, som er en vanlig hudlidelse der ansikts utbrudd, som for eksempel rødme, rødhet og røde nupper, forekommer langs nesen og kinnene. Tilstanden er vanligst blant aldrende folk og for noen mennesker, varierer utbruddet fra belastende for pinlig.

Rosacea, imidlertid ikke har en regelrett kur. Men det er nok av ting du kan gjøre for å i det minste skjule det. Listet nedenfor er noen av de mest effektive og felles metoder for å kamuflere rosacea.

1

Hvordan å kamuflere rosacea.
Hvordan å kamuflere rosacea.

1. Før du gjør noe kamuflasje, må du vite ansiktet først. Hvis du stadig har hud utbrudd, er det mest fornuftig ting å gjøre for å ha en hudlege sjekke dette for å finne ut hva det egentlig er, og deretter komme opp med en hud diett løsning senere. Sette opp en avtale og få en riktig diagnose. Hvis hudlege har bekreftet at det er rosacea, så spør etter den beste måten å behandle det og få en resept. Legen skal kunne foreskrive en antibiotika krem ​​for å hjelpe den fra utbrudd videre, men det kan ikke være i stand til å gjemme bort urenheter helt.

2. Bruke og kjøpe bare klarerte hud produkter som er trygge for rosacea hudsykdommer. Hvis du er glad i å bruke sminke, gå med mineral slag. De inneholder ikke sterke kjemikalier, som kan muligens forverre tilstanden. Du må huske på at med huden din bli så følsom, en helt naturlig type make-up er bedre å bruke fordi det er påvist og testet for å ikke irritere huden, spesielt når du må søke lag på lag av foundation og blush til den.

Nøye selv denne ut over hele ansiktet, for et jevnere utseende. Utjevning det over bør også redusere risikoen for å ha foundation kake i ansiktet ditt, slik rester som kan irritere den.

Hvordan å kamuflere rosacea.
Hvordan å kamuflere rosacea.

3. Bruke andre korrigerende sminke å gjemme bort støt og rødhet. Hvis du ikke er komfortabel med mineralbaserte make-up eller annen grunn, se etter de som produseres av kosmetiske selskaper spesielt for å skjule hudskader. Merker som Eurecin Rødhet Relief, Almay, Go Natural, og Special Care Cover har spesialisert skjønnhetsprodukter for rosacea. Velg den som er riktig for din hudtype som disse produktene har variert konsistens og tekstur, og du kan velge den som ikke er kompatibel for huden din.

Iført denne typen korrigerende sminke ikke bare løser problemet med rosacea, vil det også tilsynelatende gi ansiktet gløden og feilfri utseendet du ønsker å oppnå.

4. Gjør det til en vane vaske ansiktet regelmessig, ved hjelp av en mild cleanser. Du må lære å bruke hudkrem før sengetid, også, slik at dette skal hjelpe med tørrhet og irritasjon. Dette vil også bidra til å redusere rødhet og tørrhet, og dermed ikke gjør huden din tilstand mer fremtredende. Når du vasker ansiktet ditt, være forsiktig med å bruke varmt vann da dette kan forverre utbrudd.