E2h

Hvordan å gjenkjenne symptomer på en nyre stein

Nyrestein kan synes å være ufarlig og smertefri i starten

Nyrestein kan synes å være ufarlig og smertefri i starten, men når tatt for gitt kan være ulidelig smertefullt, når den når de senere stadier. Nyrestein eller nyresten bør oppdages tidlig på slik at du kan hindre deg fra å oppleve den smerten som følger med de akutte stadier av å ha nyrestein. Denne smerten er selv sammenlignes med kvaler fødselen. Hvis du ønsker å hindre deg fra å oppleve en slik smerte, lytte til hva kroppen din prøver å si og finne ut om du lider av nyrestein. Hvis du ønsker å gjenkjenne symptomer på nyrestein, bare følg tipsene nedenfor.

  • Sjekk for smerte. Hvis du lider av sterke smerter i kroppens nedre regioner, slik som korsryggen og nedre del av magen, kan du ha nyrestein. Det vil vanligvis være en smerte som kommer ut av ingenting, treffer deg når du minst venter det. Det kan komme tilbake med jevne mellomrom, eller det kan forbli konstant for en lang tid. Dette er forårsaket av bevegelsen av steinen ned til urin område. Når du opplever denne typen sterke smerter, gå til en lege umiddelbart og har nyrene sjekket.
  • Influensalignende symptomer bør bli flagget. Noen ganger kan symptomene for å ha nyrestein høres ut som de symptomene du opplever når du har influensa. Du kan føle deg veldig sliten, feber og kjølt, og du kan ha en gnagende smerte rundt bekkenet området. Hvis du føler noen av disse symptomene, har nyrene sjekket. Selv om årsaken vil vanligvis være influensa, er det fortsatt best at du eliminere muligheten for å ha nyrestein først.
  • En dråpe i energinivået er et faresignal. Hvis du opplever ekstrem utmattelse eller en plutselig dramatisk tap av energi, så du kan være å ha nyrestein. Alvorlige tilfeller viser også at pasientene ikke kan gå i det hele tatt. Hvis dette skjer, umiddelbart gå til legen din.
  • Sjekk din urin. Den enkleste måten å sjekke for nyrestein er å se hvordan urinen ser ut. Hvis urinen er farget mørk gul eller en dyp oransje, så har du sannsynligvis har nyrestein. Du bør også sjekke om det er tegn på blod i urinen. Hvis urinen har en sterk lukt, kan dette også være et tegn på nyrestein. Urinering kan også være ubehagelig hvis du har nyrestein. Du kan også ha sterk trang til å urinere ofte hvis du har nyrestein problemer. Hvis du opplever disse symptomene, så er det best at du går til legen.
  • Oppkast og kvalme er tegn i tillegg. Selv om de ikke er direkte relatert til vannlating, hvis du ofte opplever kvalme og oppkast, da disse kan bety at du har nyrestein. Når du opplever disse symptomene, kan du gå til legen din umiddelbart.


Hvis du tror at du har nyrestein

Hvordan å gjenkjenne symptomer på en nyre stein. Influensalignende symptomer bør bli flagget. noen.
Hvordan å gjenkjenne symptomer på en nyre stein. Influensalignende symptomer bør bli flagget. noen.

Hvis du tror at du har nyrestein, selv om de er bare mild, bør du øke inntaket av vann. Disse vil gjøre deg i stand til å skylle ut giftstoffer som danner nyrestein. Drikkevann kan godt forhindre disse steinene blir verre. Unngå koffein, te og kalde drikker, da disse kan forverre symptomene. Så snart du føler ubehag ved vannlating, gå til legen din umiddelbart. Ikke vent til symptomene til å være ulidelig smertefullt før du besøker en lege.