E2h

Hvordan å gjenkjenne genital warts

Genital warts symptomer vanligvis refererer til ulike symptomer som en pasient vet samtidig genital warts skiltene kan bli referert til som tegn, som er lett lagt merke til av leger. Men definitivt kan denne tingen forårsake urett for deg og din partner hvis ikke tatt på alvor med en gang.

Det er tegn på genital warts, som kan vises merkelig og du ville ikke være klar over at det manifesterer det. Men hvis det er tegn på genital warts tidlig, bør du få skikkelig legehjelp.

Så hva er kjønnsvorter

Hvordan å gjenkjenne genital warts. Så hva er kjønnsvorter.
Hvordan å gjenkjenne genital warts. Så hva er kjønnsvorter.

Så hva er kjønnsvorter? De er hvite eller hudfargede nupper som vanligvis forårsaket av humant papillomavirus (HPV). De ofte manifest på ytre kjønnsorganer. Også de kan sees på baksiden anus for de fleste menn og kvinner. De kan også sees på innsiden av skjeden og livmorhalsen for kvinner. De hovedsakelig forårsake smerte, kløe og brannskader. Selv om det er sant at noen mennesker ikke kan ha sett kjønnsvorter skilt, de fleste av dem som har, vil.

De kan manifestere seg i områder som ikke er lett synlig

De kan manifestere seg i områder som ikke er lett synlig. I tilfelle av skjeden eller livmorhalsen, kan kvinnen ikke engang vet om deres eksistens, selv om hun er i smerte. Hva er enda verre er at noen mennesker selv-diagnoser og bruker medisiner for å motvirke dem tenker at genital warts som noe annet.

Noen vil bruke andre over-the-counter medisiner, som brukes til å kurere andre typer vorter. De kan være litt for sterk til å bruke for genital vorte problemer og kan føre til ytterligere irritasjon.

Prøver egenbehandling kan føre til større skade uten å få en profesjonell diagnose. Arrdannelse kan oppstå hvis behandlingen er ikke den type kur for genital vorte problemer.

Arrdannelse oppstår ikke hele tiden

Arrdannelse oppstår ikke hele tiden. Men du må være oppmerksom på at det er en mulighet for at du kan få det så du bør være oppmerksom på og ta hensyn til at du kan støte på gjentakelse. Selv om fjernet en gang, kan HPV virusinfeksjon dukke siden det i seg selv er ikke behandles. Det kan forklares med kjent faktum at viruset ikke slutte kroppen din med mindre du har et sterkere immunforsvar.

De kan manifestere seg i områder som ikke er lett synlig. Arrdannelse oppstår ikke hele tiden.
De kan manifestere seg i områder som ikke er lett synlig. Arrdannelse oppstår ikke hele tiden.

I mellomtiden kan ingen medisiner faktisk hjelpe immunsystemet til å utrydde viruset når du har det. Så selv om du bor et veldig sunt liv, betyr det ikke at en bestemt virusstamme ikke kan komme inn i kroppen din. Det kan forbruke to år eller mer for en belastning å være helt ute av systemet.

Det er forskjellige stammer av HPV, slik at en ny stamme kan helt infisere deg. Det er da ikke lett å fortelle om en ny infeksjon har kommet systemet, eller hvis kroppen din er fortsatt kamper mot en gammel virusinfeksjon.

Dette kan gjøre en sunn endring i din livsstil

Dette kan gjøre en sunn endring i din livsstil. Dette kan bli bidrar til overvåking og vedlikehold av optimal helse - en tid hvor immunsystemet ditt kan bekjempe genital vorte uten lette-free. Hvis kjønnsvorter tegn vedvarer, kontakt lege og følge deres råd.