E2h

Hvordan å behandle kultur - negative endokarditt

Endokarditt er presentert som en betennelse som oppstår med en eller flere fôr av ditt hjerte ventiler. Det er ledsaget av en infeksjon. Det er merket som kultur-negative når det ikke er identifiserbar endocarditic bakterie i blodet kultur.

Disse mikroorganismene ikke underholde muligheten for vekst med lab innstillinger. I andre tilfeller har kundene blitt administrert med antibiotika som stanse utviklingen av slike enheter. Dybden hodet av medisinske eksperter og lære hvordan denne tilstanden er behandlet deretter.

Hvordan å behandle kultur - negative endokarditt. Ikke vent for behandling.
Hvordan å behandle kultur - negative endokarditt. Ikke vent for behandling.

Ikke vent for behandling. Den beste behandling av sykdommer i den medisinske verden er å gi folk den nødvendige informasjon om enkelte livstruende tilstander. Med dette i bakhodet er det tilrådelig å se på de ulike faktorene som er involvert i utviklingen av sykdommen prosessen. Hjerteklaff problemer, som er forstørret av eksisterende hjertelidelser som hjertesvikt, mitral insuffisiens, og revmatisk hjertesykdom, kan gjøre deg til en førsteklasses kandidat. Spille med uflidd nåler under narkotika eskapader kan også bringe Endokarditt inn i livet ditt.

Kroppen din vil fortelle historien. Før behandling kan legges ut er det viktig at tilstedeværelsen av sykdommen er validert. Dette kan gjøres ved å se på fysiologiske forandringer som finner sted. Kultur-negative Endokarditt er ofte forbundet med symptomer på rask puls, unormal hjerte lyd eller knurrer, feber, økt tretthet, og pustevansker. Som kroppen begynner å gi deg hint lik de nevnte elementene er det på tide å slå til legen din og gjennomgå ulike tester. Disse prosedyrene som mål å fastslå tilstanden til ditt hjerte. Du vil bli kjent med det liker av EKG eller elektrokardiogram, brystet X-ray, ekkokardiogram og CBC eller komplett blodprosent.

Behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden. Dyrebar tid er viet til diagnostikk for å identifisere omfanget av skaden sykdommen har oppnådd. Når en diagnose har blitt oppgitt behandling kan sparke av. Den viktigste anatomiske trekk er ditt hjerte berørt ventil. Et langsiktig antibiotika regime med opptil seks uker er gjennomført for å utrydde smitte og abscess. Kirurgi skjer når hjerteklaffer er blitt invadert av abscess forårsaker betydelig mengde skade. Verst tenkelige scenarier er løst via hjerteklaff proteser transplantasjon.

Kroppen din vil fortelle historien. Behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden.
Kroppen din vil fortelle historien. Behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden.

Avverge tilbakefall. Kultur-negative Endokarditt er en vedvarende kunde. Det er en god sjanse for at en reprise kan oppstå hvis du ikke overholder forsvarlig oppfølging forskrifter. Selv om duett av infeksjon og betennelse har dødd ut det er best å opprettholde en streng tidsplan for hjerteovervåkning. Sørg for at du går tilbake til den angitte lege for å delta i viktige tester. Ved å gjøre dette, vil du gjøre deg selv en stor tjeneste ved å skru ned store komplikasjoner som alvorlig infeksjon av hjerteklaffene gjør vei for perivalvular abscesser, emboli eller infiserte blodpropp, og intrakardiale fistler som retter seg mot det patency av blodkar som er ansvarlige for sirkulasjon.

Ta vare på hjertet ditt før behovet for å ligge flatt på en operasjonsstue tabellen oppstår. Sørg for å holde tritt med din tannhelse som tannråte og abscesser har blitt assosiert med endokarditt. Gjør en konstant besøk til din hjertespesialist og snakke om muligheter. Enda viktigere, lever rent og kaste disse nålene unna.