E2h

Hvordan å avhjelpe kløe av usynlige bug biter

Sant nok

Sant nok, det er veldig irriterende å føle kløe av bug biter mest spesielt hvis de er usynlige. Selv om du ikke kan se feilene og gjøre noe for å avslutte deres onde gjerninger, er du også fratatt muligheten til å gjøre dine aktiviteter uten å måtte skrape huden din på grunn av kløe. Selvfølgelig er det ikke tilrådelig å skrape huden, spesielt fordi det kan skade huden, irriterer kløe og kan også forårsake infeksjon. Hvis du lurer på hvordan å avhjelpe kløe av usynlige bug biter, så her er enkle trinn du kan følge.

Alt du trenger er to ingredienser: natron og vann

Hvordan å avhjelpe kløe av usynlige bug biter. Rengjøre bolle og spiseskje først og sørg for at vannet du skal fylle den med er rene også.
Hvordan å avhjelpe kløe av usynlige bug biter. Rengjøre bolle og spiseskje først og sørg for at vannet du skal fylle den med er rene også.

Alt du trenger er to ingredienser: natron og vann. Forbered en bolle og en spiseskje. Om nødvendig, har en stripe av gasbind.

  • Rengjøre bolle og spiseskje først og sørg for at vannet du skal fylle den med er rene også. Scoop 03:57 spiseskjeer natron (Bicarb av Soda) og plassere dem i en bolle. For å gjøre en lime, må du legge til en liten mengde vann. Jo mer vann du legger, jo tynnere lim du vil produsere.
  • Påfør lim på kløe. Vurdere arealet av den berørte huden. Trenger du å være i bevegelse etter å gjøre dette? I så fall kan du forberede en stripe av gasbind og dekke det berørte området. Ved hjelp av å gjøre dette, kan du hindre at tørket pasta fra å komme ut.
  • Dekning av gasbind er bare et alternativ, du kan ligge på ryggen for enkelhets skyld. Så mye som mulig, unngå anstrengende aktivitet eller minske dine bevegelser for å holde lim intakt på kløe.
  • Etter en stund, børste tørket pasta av huden din. Ikke bare børste den av fordi for mye eller uforsiktig børsting kan føre til at du begynner kløe igjen.
  • Noen mennesker foretrekker å ha en varm dusj for å lindre kløen av usynlige bug biter. Du kan gjøre dette, forutsatt at du tar godt vare på klør så langt som rydder det er opptatt. Kjøre varmt vann til det berørte området av huden og bruke en terning av is senere å berolige kløe.
  • Sørg for at du rengjør miljø så ofte som mulig, for å redusere sjansene for å ha farlige bugs lurer rundt. Forhindre bitt fra usynlige feil kan også gjøres gjennom bruk av bukser og lange ermer når du må våge inn i felt og steder som er omgitt av trær og planter. Insektfordrivere kan også påføres på huden. Les nøye instruksene for å maksimere sin nytte.


Hvis du tror at bug bite har forårsaket mer skade enn bare en kløe, så det ville være best å oppsøke lege.