E2h

Behandle eksem naturlig: naturlig rettsmidler og behandling for eksem

Prøv disse hud behandlinger for eksem å ha sunnere, attraktive hud

Eksem rammer rundt 1% av befolkningen, og symptomene varierer fra mild kløe til alvorlig betennelse og flassing av huden. Eksem kan også være pinlig, som det pleier å dukke opp i ansiktet og brystet (selv om det kan bryte ut på andre områder av kroppen, inkludert albuer, knær og rygg). Matallergier og stress kan forårsake eller forverre tilstanden. Heldigvis er det relativt enkelt å behandle.

Den mainstream tilnærming til behandling av eksem omfatter vanligvis kortison og antibiotika. Det er lurt å unngå antibiotika og kortison når levedyktige naturlige alternativer er tilgjengelige.

Behandle eksem naturlig: naturlig rettsmidler og behandling for eksem. En annen naturlig behandling for eksem involverer ulike typer oljer.
Behandle eksem naturlig: naturlig rettsmidler og behandling for eksem. En annen naturlig behandling for eksem involverer ulike typer oljer.

Hvis du ønsker å unngå mainstream behandlinger, er det en rekke kosttilskudd og livsstil endringer du kan gjøre. Her er noen forslag til hvordan å behandle eksem på den naturlige måten:

  1. Så ubehagelig som denne fasen av behandlingen for eksem kan være, er det også den viktigste. Start med en eliminasjonsdiett for å teste for visse matvarer, for eksempel tomater. Spis rikelig mengder tomater for en uke til ti dager, og overvåke huden nøye. Deretter slutte å spise tomater for en uke til ti dager. Hvis huden din viser en markant forbedring, kan tomater være årsaken eller forverring eksemet. Hvis det ikke er noen endring, gå videre til neste element, for eksempel hvete. Vanlige allergener (ingredienser som forårsaker en allergisk reaksjon) inkluderer: skalldyr, kumelk produkter (ost, iskrem, sjokolade, etc.) egg, soya, peanøtter, hvete og selv sukker.
  2. En annen naturlig behandling for eksem involverer ulike typer oljer. Naturlige oljer har anti-inflammatorisk egenskaper og er spesielt bra for huden. Besøk din lokale helse butikken og plukke opp tilskudd av borage olje, fiskeolje eller Primrose olje. Også øke inntaket av omega-6 rik mat, som olivenolje, valnøtter og fet fisk, som sild og laks.
  3. Redusere stress i livet ditt har fordeler utover behandling av eksem, men det er lettere sagt enn gjort. Hudbehandlinger gjennom denne metoden er utfordrende. Gi yoga eller meditasjon en prøve. En sesjon av yoga en uke kan gjøre en fenomenal forskjell for din mentale tilstand. Hvis du finner deg selv understreker ut på grunn av dårlig trafikk, endre radio fra rock-kanalen til klassisk musikk. Få en iPod og laste den med noen av dine favoritt lavmælt musikk. Bruke den mens du går i 20 minutter i kveld etter jobb, eller mens du trene på treningsstudioet. Hvis du gjør de-understreke en prioritet i livet ditt, vil du se forskjellen på huden din.
  4. Legge ulike kosttilskudd til kosthold anses naturlig rettsmidler for eksem. Ta sink kosttilskudd (15mg per dag). Det spiller en viktig rolle i både hud og hår helse. Mange mennesker lider en sinkmangel fordi det er vanskelig å få nok sink i kostholdet ditt. Du skal se en markant forskjell i hudens tilstand innen 1 - 2 måneder.
  5. Noen av de mer enkle behandlinger for eksem innebære din daglige dusj kontra bad rutine. Enkelt sagt, dusj i stedet bade. Hvis du bade, pass på at vannet ikke er for varmt, og gjøre det så raskt som mulig.
  6. Den neste eksem naturlig behandling som betaler oppmerksomhet til stoffet som klær og sengetøy er gjort. Slitasje bomull pyjamas og sove mellom bomull. I alvorlige tilfeller, kan du prøve hansker / sokker på hendene om natten, for å hindre deg fra å skrape huden rå.
  7. Gå utenfor og utsette huden din for frisk luft og solskinn - for korte perioder av gangen. Dette er en av de eksem rettsmidler som er enkel hvis du ikke overdrive det og få brent, så vil du ha et helt nytt sett av hudproblemer. I en studie, hjalp en liten mengde UV-behandling 80% av personer med hudsykdommer.

Det finnes ingen kur-all for eksem, men mye kan gjøres for å kontrollere tilstanden. Forplikte seg til de strategier ovenfor, og du vil snart se en forskjell.