E2h

Hvordan forstå fordelene med å bruke en øvelse ball

Bruke en øvelse ball utvikler muskel tone

Bruke en øvelse ball utvikler muskel tone. Kroppen din får stabilitet, muskel balanse og bedre holdning. Som kanskje har lagt merke til, rehabiliterer ballen hofte, rygg og kne skader. Med kontinuerlig bruk av en øvelse ball, holdning, fleksibilitet og kardiovaskulære systemet bedre.

En øvelse ball bidrar til å utvikle magemusklene og forbedre styrken av korsryggen. Noen av fordelene med å bruke øvelsen ball inkluderer følgende:

 1. Riktig ryggraden justering. Ytterligere muskler er utnyttet med en øvelse ball. Ballen er ikke stabil, derfor kroppen prøver å balansere på den, automatisk justere seg inn riktig holdning. Som musklene blir utnyttet i løpet av de dynamiske bevegelser i øvelsen, selv de som ikke vanligvis brukes også flytte. Således, er justeringen av kroppsdeler forbedret. Stabilitet og balanse er oppnådd.

 2. Flotte magemuskler. Flotte magemuskler er oppnådd i løpet av en treningsøkt med en øvelse ball. På grunn av den hyppige endring av posisjon under en treningsøkt, er ryggmuskulaturen arbeidet. Eventuelle skader forårsaket av langvarig sitting i en uendret posisjon kan repareres.

 3. Muskelstyrke og utholdenhet. Stabiliteten ballen hindrer muskelsmerter og hjelper i lightening ryggsmerter. Endurance er forbedret og tone og styrke hjelp i å oppnå god helse. Stabiliteten ballen er praktisk, spesielt hvis du venter for noen å komme i noen få minutter. Egnethet vil være på fingertuppene.

 4. Hvordan forstå fordelene med å bruke en øvelse ball. Bruke en øvelse ball utvikler muskel tone.
  Hvordan forstå fordelene med å bruke en øvelse ball. Bruke en øvelse ball utvikler muskel tone.

  Core stabilitet. Ryggen og skjulte magen musklene støtter hele kroppen. Under en øvelse ball trening, er reaksjonene i musklene forbedre vår følelse av balanse.

 5. Stretching. Under tøyningsøvelser, er øvelsen ball en god partner.

 6. Å miste vekt. Enhver trening reduserer kroppsfett. Med en øvelse ball, styrker det flere muskler på en gang. Selv om du ikke øker din treningstid, utfører øvelsen ball samme effekt på kroppen som når du utvider treningstid på andre treningsapparater bare for å miste fett.

 7. For personer med ryggproblemer. En stabilitet ball kalles en øvelse ball eller swiss ball.
  For personer med ryggproblemer. En stabilitet ball kalles en øvelse ball eller swiss ball.

  Forbedrer blodsirkulasjonen. Mens en kontorstol reduserer blodsirkulasjonen til enkelte deler av kroppen etter lang tids bruk, holder en øvelse ball blodet strømmer til ulike deler av kroppen i løpet av dagen.

 8. Å føle seg mer energisk. Etter å ha brukt en øvelse ball under en treningsøkt, vil du føle deg mer energisk. Bor i en posisjon for en lang periode vil gjøre deg sliten, og bevege seg rundt gir deg mer energi. Bruk en øvelse ball som en stol, og du vil føle at du er mer energisk.

For personer med ryggproblemer

For personer med ryggproblemer, er ballen en stor hjelp. Terapeuter bruker ballen for sine terapi fungerer. Men uten en terapeut, kan du fortsatt avlaste ryggen din smerte ved hjelp av øvelsen ball. Umiddelbart, vil du føle lettelse.

En stabilitet ball kalles en øvelse ball eller Swiss ball

En stabilitet ball kalles en øvelse ball eller Swiss ball. Brukes i stedet for en øvelse benk i treningssentre, er en øvelse ball stor og oppblåsbare. Exercisers bør ikke nøle med å bruke det, fordi selv om det er luftfylte det kan støtte 600-700 pounds av vekt.