E2h

Hvordan du utfører lunge rensing pusten

Pusteteknikk er en kroppslig funksjon som forekommer nesten uten din fullstendige bevissthet. Det er et meget viktig fysisk funksjon fordi den leverer oksygen inn i kroppen og fjerner karbondioksid ut av kroppen. Når du inhalerer, inhalerer du luft som inneholder oksygen, som lungene oppløses i blodet slik at det kan leveres gjennom sirkulasjons-systemet til de forskjellige deler av kroppen. Mesteparten av tiden, inhalerer du og puster ubevisst. Men i motsetning til de andre ufrivillige kroppsfunksjoner (som hjerteslagene dine), kan du faktisk styre lungene bevisst. Når du normalt (dvs. ubevisst) puste luft inn i lungene, er lungene vanligvis ikke fylt til kapasitet. På samme måte, ved utånding, er ikke all luft inne i lungene helt utvist. Dette betyr at noen bedervet luft forblir inne i lungene. Og, fordi denne luften er foreldet, kan det være skadelig for ditt velvære. Ved hjelp av bevissthet om pusten din, kan du utføre en pusteøvelse som kan rense lungene. Denne artikkelen beskriver hvordan du gjør lunge-rensing pusten.

Hvordan du utfører lunge rensing pusten. Pust dobbelt eller tre ganger.
Hvordan du utfører lunge rensing pusten. Pust dobbelt eller tre ganger.
  1. Gjør denne øvelsen flere ganger om morgenen. Selv om dette er bare et forslag, er tidlig morgen luften vanligvis frisk og skarp, så det er en god idé å utføre øvelsen på denne tiden av dagen.
  2. Stå oppreist. Stå med bena litt fra hverandre. Slappe kroppen din, men holde det oppreist. La armene henge løst på sidene.
  3. Pust dobbelt eller tre ganger. Med munnen lukket, puste inn og ut gjennom neseborene. Dette er den vanlige måten å puste. Pust inn og ut på denne måten dobbelt eller tre ganger.
  4. Pust ut gjennom munnen. Med munnen, pust sakte ut til du føler at nesten all luft har allerede blitt tømt fra lungene. Ikke jag din utpust. Sannheten er at det fortsatt gjenstår luft i lungene. Du må tvinge at gammel luft ut med hjelp av mellomgulvet ditt. Du kan gjøre dette ved å si "Hah" flere ganger til du ikke lenger er i stand til. Du høres ut som du panting. Gjør dette mange ganger til du føler at ikke mer luft absolutt igjen i lungene. Magen og underlivet vil tendere til å kollapse innover som du pese som dette.
  5. Pust inn gjennom neseborene. Pust gjennom nesen sakte. Ta inn luft til lungene er fylt til kapasitet. Pust inn sakte og jevnt.
  6. Hold pusten. For fem sekunder eller så, holde den inhalerte luften inne i lungene. Dette vil gi lungene nok tid til å blande oksygen med blodet, slik at det kan sirkuleres.
  7. Sakte slipper luft gjennom munnen. Puster som på den måte som beskrevet i trinn 4.. Gjenta prosessen så ofte du vil.

Bortsett fra rensing lungene

Bortsett fra rensing lungene, er denne øvelsen også sies å trene øvre del av magen, på grunn av din bruk av mellomgulvet ditt å kontrollere pusten. Utfør denne øvelsen regelmessig før det blir en del av din daglige rutine. Når den gjør det, vil du merke en stor forbedring i pusten din, så vel som i din generelle velvære på grunn av bedre inntak av oksygen.