E2h

Hvor å forhindre magekreft

Magekreft er en type kreft finnes i magesekken

Magekreft er en type kreft finnes i magesekken. Det finnes forskjellige typer av denne. Høre at du eller dine kjære har magekreft kan være en svært drastisk opplevelse. Det er ikke bare skremmende, men kan være svært traumatisk også. Hvis du ikke ønsker å oppleve dette, vil du kanskje tenke på å ta flere forebyggende tiltak for å sikre at ingen i familien din vil få magekreft. Følg disse tipsene om hvordan du gjør det.

Hvor å forhindre magekreft. Sjekk din medisinske historie.
Hvor å forhindre magekreft. Sjekk din medisinske historie.
  • Livsstilsendring. En vanlig årsak til kreft er usunn livsstil. Hvis du alltid sover sent, røyking eller regelmessig drikker alkohol, vil du kanskje begynne å endre dine vaner. Dette er de vanligste årsakene til magekreft. Du bør også sørge for at du spiser sunt og drikker vitaminer, spesielt C-vitamin og betakaroten. Disse vitaminene bidra til å redusere tendens til å anskaffe magekreft. Disse vitaminene er også svært gunstig, spesielt hvis mikronæringsstoffer inntak er utilstrekkelig.
  • Sjekk din medisinske historie. Din medisinske historie forteller mange ting om din tendens å anskaffe magekreft. Dette er mest spesielt hvis du har blitt infisert med bakterier som Helicobacter pylori. Hvis noen gang du har en historie for å rammes av denne bakterien, sørg for å snakke med legen din om din risiko for å magekreft. En annen ting du bør bekymre er mageinnhold reflux. Du bør også ta hensyn til alle unormal mobilnettet fôr som har utviklet seg i magen. Disse tingene er alle forbundet med risikoen for å få magekreft.
  • Kjenn risikofaktorer. Heldigvis, ved å forstå risikofaktorer involvert i å skaffe magekreft, kan du bidra til å forebygge få det. Noen av disse risikofaktorene inkluderer spise kurert og bevart matvarer. De fleste europeiske dietter inkludere disse matvarer. Sørg for at du vet mat av disse typene. Når du forstår det mat forbundet med dette, sørg for å unngå dem. Det ville være nyttig hvis du spiser naturlig mat også. Spise mat som er økologisk minske sjansene for å anskaffe magekreft. Du bør også unngå matvarer som er røkt eller syltet. I stedet går for fullkornprodukter. Den europeiske Cancer Society anbefaler også dette. I tillegg kan drikke grønn te også hjelpe deg å redusere din risiko for å få denne typen kreft. Sørg for å inkludere dette på kostholdet ditt.
  • Gå for ikke-steroide og anti-inflammatorisk narkotika. Hvis du er i behov av medisiner, er det bedre hvis du holder med disse typer narkotika. Du kan også være lurt å feste med aspirin hvis du opplever hodepine. Ved å gjøre dette, er du minimere din risiko for å få magekreft opp til 25 prosent. Dette har også blitt anbefalt av European Cancer Society.
  • Saltinntaket. Angivelig, høyt saltinntak vært en av de viktigste grunnene for å få magekreft. Hvis du ønsker å unngå denne typen kreft, sørg for å redusere saltinntaket.

Dette er noen nyttige tips for å hjelpe deg å unngå magekreft

Dette er noen nyttige tips for å hjelpe deg å unngå magekreft. Husk at kreft er en alvorlig sykdom. Opp til dette punktet, har det ikke vært noen kjent kur for denne sykdommen. Forebygge få kreft er fortsatt det beste alternativet. Heldigvis, med disse tipsene kan du være i stand til å gjøre det. Bare være bestemt og disiplin når det kommer til din livsstil.