E2h

Tips om å gi et klyster

Forstoppelse er en av de mest problematiske forhold du kan ha

Forstoppelse er en av de mest problematiske forhold du kan ha, fordi du faktisk kan legges inn på sykehus for det, og det kan føre til andre komplikasjoner i kroppen. Det finnes en rekke alternativer på hvordan du rengjør tarmen området, som avføringsmidler og stikkpiller, men å bruke et klyster anses å være den mest naturlige måten å rense kolon. Klyster er i utgangspunktet la væsken gå inn i tykktarmen for å la alle giftstoffer og avfall ut. Men for å gjøre dette, må du ha riktig klyster utstyr, som du kan kjøpe i medisinsk forsyne butikkene. Her er noen tips i å gi et klyster.

Tips om å gi et klyster. Bruk riktig type klyster.
Tips om å gi et klyster. Bruk riktig type klyster.

  1. Bruk riktig type klyster. Det finnes mange forskjellige typer klyster som du kan administrere til deg selv eller til noen andre. Det er disponibel klyster poser, tykktarm rør, kaffe klyster og pære klyster. Som betegnelsen antyder, har klyster poser brukt i utgangspunktet for å inneholde væsken og deretter å inneholde avføringen etter påføring. Kolon rør kommer i forskjellige størrelser, avhengig av alder på personen som klyster blir brukt til, og det gjør det lettere for klyster løsningen å strømme inn i tykktarmen. Noen foretrekker å bruke bare litt av klyster løsning på et tidspunkt, og det er hva pære klyster er for. Tenk på det som en gigantisk dropper. Kaffe klyster på den annen side, er en eksperimentell type klyster, fordi det likevel bare er en forutsetning at det kan stimulere leveren for å rense tarmen. Videre forskning er fortsatt nødvendig. Men hvis du ønsker å prøve det, sørg for å konsultere med legen din først.
  2. Les nøye instruksjonene. Det kan ikke understrekes nok at du må være lojal til instruksjonene for å gi et klyster. Konsekvensen av ikke å følge instruksjonene betyr at du vil være i mer smerte. Hvis vannet blandes med løsningen er for kaldt, kan du ende opp med å gi kramper til den personen du prøver å hjelpe. Det er også noen milde såper eller kremer som du kan bruke til å smøre klyster røret og å hjelpe i rensing. Hvis du føler at undervisningen på den manuelle er ikke nok, gjør litt research på egen hånd.
  3. Trøste personen. Annen viktig faktor i å gi et klyster er komforten på personen. Den mest tilrådelig stedet for å gi et klyster er på sengen, med personen liggende på sin venstre side. Hvis du er redd for lekkasjer og vil velge å gjøre det i badekaret, må du ha et håndkle tykk nok til å holde området komfortabel. Også har puter klar. Det er faktisk flere stillinger for å bruke et klyster, bare sørg for at det er mest behagelig for den personen. Jo mer avslappet person, jo lettere er det å kunne bruke klyster.
  4. Utvise løsning. Når klyster løsningen har alle blitt absorbert inn i tykktarmen, kan det være en følelse av fylde, og kanskje trangen til allerede la det ut. Prøv å holde deg i fem til femten minutter å sørge for at alt kommer ut. Du må kanskje gjøre dette på nytt hvis du føler at tarmen er fortsatt ikke normalt.

Der flere produkter knyttet til å gi et klyster, og du kan ha et lager av klyster forsyninger hvis du stadig opplever forstoppelse. Som allerede nevnt, noe som gir et klyster er den mest naturlige måten å rense tykktarmen, så sørg for at du administrerer den riktig.