E2h

Slik skaffer immunisering poster

Det er noen tilfeller som du trenger din egen immunisering poster

Det er noen tilfeller som du trenger din egen immunisering poster. Immunisering poster detalj ditt fulle medisinske poster fra barndommen til stede, inkludert alle typer vaksiner du mottatt når du var ung. Det er viktig å holde styr på din fysiske helse, og innhente immunisering posten vil gi deg kunnskap om vaksiner som du kan mangle i det siste og har dem tatt i dag. Men hva hvis immunisering poster vill, liksom? Den gode nyheten er at det er mange måter du kan prøve ut slik at du kunne få det igjen. Les videre for noen tips:

Slik skaffer immunisering poster. Ta kontakt med din skole.
Slik skaffer immunisering poster. Ta kontakt med din skole.
  • Starter hjemme. Det første du kan gjøre er å spørre dere foreldre hvis de fortsatt beholde noen av dine personlige immunisering poster. I ditt eget hjem, kan du se etter dine egne personlige rekorder som fra utklippsbok eller minner som var alt om deg. Foreldrene dine kan ha holdt dem sammen på ett sted. Du trenger å gjøre noen grave fra foreldrenes gamle filer og arkiver.
  • Besøke sykehuset. Sykehuset vil sikkert ha postene angående din personlige immunisering posten. Så besøke disse sykehusene du har tatt opp i fortiden for å be om disse postene du trenger. Spør autorisert person som er utpekt av sykehuset til å gjøre disse tingene og ber håndtere dem å gi deg denne posten. Gi ditt fulle navn og fødselsdato for å identifisere immunisering posten.
  • Ta kontakt med din skole. Din skole vil mer sannsynlig ha dine immunisering poster også. Du kan kontakte eller gå direkte til dem for å få postene. I grunnskolen er det nødvendig at skolen gir en vaksine program som holdes i skolen. Skolen bør holde disse vaksine poster. Ikke glem å gå til nylig gikk på skole fordi de skal ha de nyeste immunisering poster.
  • Gå til din lokale helsestasjon og veteraner administrasjon. Du kan også kontakte din lokale helsestasjon for å få denne posten. Hvis du deltok militær skole eller servert i det, gå veteranen administrasjon. De kan ha din fulle oversikt over immunisering fordi de krevde dette første gang du skrev med dem. Gi dem riktig informasjon om deg selv slik at de kan gi deg posten du spør etter.
  • Få en ny rekord. Det kanskje noen forekomst at du ikke kan få posten som du trenger fra disse anleggene nevnt ovenfor. For noen omstendigheter, kan de ha mistet det for godt. Din siste utvei er å gå til din personlige lege og be dem om en ny vaksinasjon posten. Dersom det er nødvendig å re-vaksinere deretter gjennomgå denne prosessen. Det vil alltid være for din egen skyld. Så få noen blodprøve hvis det er nødvendig å bevise at du er fri fra alle sykdommer.

Betryggende din egen immunitet er et stort skritt for å leve et sunt liv. Dine immunisering poster vil hjelpe deg å finne riktig omsorg du trenger for deg selv. Hvis du opplever noen sykdom og legen er å ha en hard tid på å identifisere problemet, vil immunisering posten hjelpe dem å få svaret og gi deg riktig medisiner du trenger. Det er fornuftig å ta godt vare på denne posten selv for du trenger dem for fremtidige formål. Lykke til!