E2h

Slik ser hva du spiser ved å spise bevisst

Se hva du spiser er lettere sagt enn gjort

Se hva du spiser er lettere sagt enn gjort. Det er som å si en nyttårsforsett. I de første dagene eller månedene av året, er du så entusiastiske til å holde ditt ord. Til slutt, vil du begynne å miste fokus og du ender opp med å glemme alt. Du tilfeldig fortelle deg selv at du alltid har neste år for å gjøre opp. Du har råd til ikke å bry seg mye. Men når det skjer til å spise vane, kan komplikasjoner oppstå. Selvfølgelig, hvis du ignorerer se hva du spiser, kan du ende opp med å få mer vekt. Din helse kan også bli berørt. Her er noen praktiske måter på hvordan du kan se hva du spiser ved å spise bevisst:

  • Unngå distraksjoner. Vel, endre det. Ingen distraksjoner. Fokus mens du spiser. Det bør være din eneste aktiviteten under måltidene dine. Ingenting annet. Ikke lese. Ikke se på TV. Ikke lytte til radio. Ikke delta i en samtale. Ja, hvis du har råd til å konsentrere seg om spisingen din, så kan du bli mer bevisst på hva du gjør og hva du har. Du kan ta mindre biter. Du kan være mer bevisst på mat delene som du har. Og på toppen av det, kan du ta deg tid.
  • Tygg maten. Tygg bedre. Enten du innrømmer det eller ikke, kan ditt sinn motstå handling av å tygge. Ditt sinn tenker at det er en slitsom prosess. Men så dere glemmer, er å tygge viktig. Du må betale nær oppmerksomhet til det. Målet ditt er å tygge godt for å bryte ned maten. Du trenger å tygge til maten blir en grøt. Noen engang telle bare for å være sikker. Deretter kan du svelge. Chewing riktig hjelpemidler fordøyelsen.
  • Svelg automatisk. Ikke kontrollere svelge. Du kan kvele. Betale oppmerksomhet, men ikke gjør det mekanisk. Se til at maten er allerede liten og grøtaktig før det glir ned i halsen. Ikke svelge en munnfull.
  • Vit når du har spist nok. Dette er lettere å finne ut når du betaler oppmerksomhet til spising. Du kan faktisk føle hva kroppen føles. Kroppen din får å fortelle deg når det er allerede mett. Når du blir distrahert, du enten ta så mye eller at du spiser mindre. Uansett, trenger du ikke får sjansen til å spise godt.
  • Drikkevann er bra. Når du føler at du er sulten eller er du rett og slett ute etter noe, bør du vurdere å drikke vann først. Ja, drikke før du nyte maten. Vann tar opp plass rett i magen. Det gir deg følelsen av at du allerede har nok. Kort sagt, det hindrer deg fra å overindulging på noe, spesielt når du spiser utenfor dine vanlige måltider.

Spise bør være morsomt og underholdende

Slik ser hva du spiser ved å spise bevisst. Unngå distraksjoner.
Slik ser hva du spiser ved å spise bevisst. Unngå distraksjoner.

Spise bør være morsomt og underholdende. Hvis du plutselig føler at du er lei av hva du spiser, tenke på andre alternativer. Ikke overse kroppen din. Ikke mate den med mat som den ikke liker. Det er sikkert lett å endre mat valg.