E2h

Hvordan vite ulempene ved bryst ekstrautstyr piller

Definisjonen av skjønnheten har utviklet seg gjennom årene

Definisjonen av skjønnheten har utviklet seg gjennom årene. I dag omfatter det glatt hud, lange ben, sexy kurver og selvfølgelig, store bryster. Mange kvinner føler at det å ha disse fysiske attributtene øker deres selvtillit nivå og gir dem mulighet til å se vakrere i noe de bærer, spesielt hvis de har størrelsen på brystene som tiltrekker den mannlige befolkningen. På TV, filmer, internett, magasiner og andre medier, er kvinner som har større bryster oppfattes å være mer ønskelig.

Den kommersielle definisjon av skjønnhet gjort en bemerkelsesverdig innvirkning på dagens kvinner, har slik at mange blir ubehagelig, misfornøyde og usikkert med sine bygge, størrelse og generelle fysiske utseende. Følgelig er et stort antall kvinner gjennomgå bryst utvidelse kirurgi bare for å oppnå det resultatet de ønske, uavhengig av kostnadene og helserisiko. Men det er mange kvinner som er redd for å gjennomgå kirurgi prosedyrer og ikke har økonomisk evne til å gå gjennom én. Av disse grunner har så mange bryst ekstrautstyr løsninger dukket opp i markedet, alt fra piller, kremer, tannkjøtt, og flytende formler til urte eller naturlige medisiner. Populære bryst ekstrautstyr merkenavn er Breast Actives, Breast Suksess, Zoft og Breast Gain Plus, som garanterer vekst resultater og null bivirkninger.

Hvordan vite ulempene ved bryst ekstrautstyr piller. Mens østrogen er en viktig hormon og komponent i bryst ekstrautstyr piller.
Hvordan vite ulempene ved bryst ekstrautstyr piller. Mens østrogen er en viktig hormon og komponent i bryst ekstrautstyr piller.

Mens disse bryst vekst piller synes et praktisk alternativ til kirurgisk styrking, bør du være klar over at selv de naturlig eller urte medisiner har bivirkninger. Følgende er noen av de kjente ulempene med å ta bryst ekstrautstyr piller.

  1. Mens østrogen er en viktig hormon og komponent i bryst ekstrautstyr piller, det har også negative effekter. Visse bryst utvidelse piller har høye doser av østrogen, noe som kan øke risikoen for galleblæren sykdom og ulike kreftformer som livmorkreft, livmor kreft, og livmorhalskreft. Det er ikke tilrådelig å ta bryst piller hvis familien har en sterk historie av disse typer kreft.
  2. Kvinner som tar bryst ekstrautstyr piller på regelmessig basis har lagt merke til noen menstrual transformasjoner, som inkluderer pre-menstrual syndrom, sykle og periodes endringer.
  3. Langvarig bruk av bryst ekstrautstyr piller kan fremme blod-clotting lidelser, høyt blodtrykk, leverskader kreft eller lever svulster.
  4. Hudirritasjon, rødhet, utslett og andre typer hud allergi samt hevelser i ankler og ben kan oppleves når du tar bryst ekstrautstyr piller for en lengre periode.
  5. Bryst ekstrautstyr piller kan forstyrre andre medisiner du tar, og dermed må du ha legen informert om dine bryst piller.
  6. Andre bivirkninger av å ta bryst piller inkluderer tap av appetitt, vekt endringer, migrene, mild svimmelhet, kvalme, oppkast, magekramper, og til og med depresjon.

Husk alltid å konsultere legen din før du tar noen bryst ekstrautstyr produkter. Om du tar piller eller bryst utvidelse kremer som du bare trenger å bruke på huden din, er det best å informere legen din for å unngå unødvendige effekter som kan føre til alvorlig sykdom eller komplikasjoner. Les etikettene før du bruker dem og følge instruksjonene. Ikke ta mer enn det som er anbefalt for å oppnå et raskt resultat.