E2h

Hvordan vite om du kvalifiserer for LASIK

LASIK øye kirurgi er et flott alternativ for mange mennesker som lider av dårlig syn. Ordet "LASIK" står for L Aser-A ssisted I S ITU K eratomileusis, en prosedyre for å korrigere nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner. Men ikke alle er en god kandidat for LASIK.

  1. Alder. Hvis du er under atten år, er du ikke kvalifisert for LASIK.
  2. History of synskorreksjon. Nyere historie er mer bekymring når det gjelder å LASIK. Risikoen for komplikasjoner øker hvis du er i en periode med det som er kjent som "refraktiv ustabilitet." I hovedsak betyr dette at synet ditt er muligens endring fordi det har endret ganske nylig. Hvis du har blitt sett av en øyelege løpet av det siste året, og foreskrevet nye korrigerende briller, så du er ikke en god kandidat for LASIK. Vision er ofte i endring for unge twentysomethings og gravide og ammende kvinner.
  3. Resten av din medisinske historie. Når du bestemmer om LASIK er riktig for deg, bør du vurdere resten av din medisinske historie også. Er du diabetiker? Har du et virus som HIV som kompromitterer immunsystem, eller en autoimmun sykdom som leddgikt? Sykdommer som disse kan være til hinder gjenopprettingen etter LASIK kirurgi. Du er ikke ansett som en god kandidat for LASIK hvis du står overfor disse forholdene.

    Bruk av visse medisiner - som steroider, for eksempel - kan komplisere utvinning fra LASIK også, øker risikoen for at den visuelle resultatet ikke blir bra.

  4. Okkupasjon. LASIK kirurgi du ønsker kan være forbudt i arbeidslivet. Snakk med arbeidsgiveren din for å sikre at din karriere vil ikke lide hvis du velger LASIK.
  5. Hobbyer. Spiller du en sport eller delta i aktiviteter der øynene og ansiktet kan lide innvirkning? Hvis kontakt sport er din lidenskap, kan du ikke være en god løsning for LASIK. Rugby-spillere, boksere, brytere og alle andre som kan lett bli rammet ofte i ansiktet bør unngå LASIK.
  6. Økonomiske utsikter. Er du i stand til å ha råd til prosedyren? Prisen på LASIK har falt, men dette spørsmålet er like gyldig som den gang var. Det er en god sjanse for at din helse forsikringen ikke vil dekke prosedyren.
  7. Sinnstilstand. Er du forberedt på å ta en risiko i håp om at din visjon vil forbedre? Noen ganger LASIK er baktalt som en ultra-risikabel prosedyre, men faktum er at all kirurgi bærer risiko. Før du velger å gjennomgå alle kirurgiske inngrep, må du være i stand til å akseptere risikoen involvert.
Hvordan vite om du kvalifiserer for LASIK. History of synskorreksjon.
Hvordan vite om du kvalifiserer for LASIK. History of synskorreksjon.

Snakk med legen din om ditt ønske om å vurdere LASIK som et middel for å oppnå bedre visjon. Sammen, kan du finne en LASIK kirurg , utforske risikoen og avgjøre om du er en god kandidat for LASIK.