E2h

Hvordan vet du er gravid før du får en positiv graviditetstest

Ta hensyn til kroppen din

Finne ut at du er gravid er en fantastisk opplevelse .... spesielt hvis du planlegger det! Her er noen tips om hvordan du kan vite om du er gravid for de tidlige dagene da en graviditetstest kan fortsatt gi et negativt resultat.

  1. Er brystene dine ømme / større? Mange kvinner opplever ømme bryster og en uvanlig fylde, eller tyngde innen et par dager for å bli gravid. Du kan også oppleve at huden rundt brystvorten området (areola) blir større. Under svangerskapet, forventer din BH-størrelse til minst dobbel!
  2. Føler du mer sliten enn vanlig? Du kan finne deg selv lett utmattet og krever naps i løpet av dagen. Hvis dette er en endring fra den vanlige rutinen, så du kan oppleve de kroppslige endringer av første trimester.
  3. Er du kvalm? Selv om dette kan variere fra kvinne til kvinne, hvis du finner deg selv opplever noen grad av kvalme med eller uten oppkast, deretter en lyspære bør gå av i hodet på en mulig graviditet.
  4. Uvanlig eller ultra-kort periode? Dette er også kjent som spotting (eller implantasjon blø). Det er vanligvis scantier enn en periode og er også kortere i varighet enn en vanlig periode. En gulaktig utflod kan også være blandet inn med blodet.
  5. Gass? Jepp, i mange kvinner, er dette første tegn på graviditet. Du kan legge merke til at for noen merkelig grunn du har blitt en gass maskin. Dette er et resultat av fordøyelsessystemet bremse ned dramatisk for å sørge for at alt du spiser og drikker blir absorbert slik at den voksende baby er næret godt.
  6. Er du opplever merkelige mat cravings? Gravide kvinner kan kreve økte mengder vitamin C, jern og salt, blant annet. Selv fra begynnelsen, dette er kroppens måte å fortelle deg hva det er kort av ernæring-messig slik at du vil spise mat er nødvendig for å gi riktig ernæring for din voksende baby.
  7. Urinering 100 ganger om dagen? OK, kanskje ikke 100, men du må kanskje gå på do mer enn vanlig. Dette er fordi den voksende livmoren er rett over blæren og presser mot det, noe som gjør at du føler deg mett når du faktisk ikke.
  8. Oppblåst / kan ikke passe inn i klærne Du kan forvirre denne tidlige tegn på graviditet for PMS;? Selvfølgelig når du er sent, skal andre ting begynner å komme inn i tankene også.

Ha en sunn graviditet!

Hvordan vet du er gravid før du får en positiv graviditetstest. Er brystene dine ømme / større?
Hvordan vet du er gravid før du får en positiv graviditetstest. Er brystene dine ømme / større?