E2h

Hvordan velge vekt maskin merker og modeller

Fitness eksperter anbefaler at en person deltar i to typer trening aktiviteter: en for utholdenhet og kardiovaskulær trening, for å få hans hjerte pumpe og å forbedre sin blodsirkulasjonen og utholdenhet, og en annen for vekt og muskel trening, for å øke sin styrke og utvikle sin muskeltonus. Begge disse øvelsene gjøres i minst 30 minutter på alternative dager vil arbeide for en mer helhetlig og effektiv øvelse diett, og vil effektivt føre til utholdenhet, generelt bedre helse og vekttap.

Mange mennesker engasjere seg i utholdenhet og kardiovaskulær trening gjennom aerobe aktiviteter som jogging og sykling. Vekttrening kan også viably gjort uten utstyr, og noen eksempler på vanlige vekttrening rutiner inkludere å gjøre push-ups, pull-ups og sit-ups. Men å ha trening maskiner gjør det mulig å målrette bestemte områder av kroppen din for ekstrautstyr. Det er derfor mange trenere anbefaler trening maskiner. Også, selv om vekttrening kan gjøres ganske enkelt med vektstenger og vekter, er vekt maskiner anses å være tryggere siden det er mindre fare for å falle vektene på kroppen din - når du slipper vektene som inngår i vekt maskin, de jobber for å slippe trygt tilbake på plass. Pluss de er lettere å bruke.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en muskel maskin eller en vekt maskin, er det viktig at det du kjøper er en som du er komfortabel med å bruke, og en som du spesifikt trenger. (Selv om det kan ha hørtes ut som en åpenbar spissen, er det en vanlig nok tendensen for mange å bare kjøpe noen form for komplisert utseende vekt maskin uten å vite hva de er for, akkurat. Dette er ikke et veldig smart trekk.)

Hvordan velge vekt maskin merker og modeller. Kommersielle leg maskiner.
Hvordan velge vekt maskin merker og modeller. Kommersielle leg maskiner.

Som blir sagt, før du kjøper en vekt maskin for hjemmet ditt, er det viktig at du gjør noen innledende undersøkelser først. Litt informasjon for å se nærmere inkluderer forskjellige vekt maskin merker tilgjengelig, de tilbudte modeller, og hva disse modellene målet og hva maskin rutiner som kunne gjøres med dem.

En anbefalt teknikk som vil fungere er å først velge de spesielle målområder som du ønsker å jobbe, og maskinen rutiner som du trenger for å gjennomføre. Når du har bestemt dette, kan du begrense søket til de forskjellige merkenavn som tilbyr maskiner som du trenger.

En type felles øvelse maskin inkluderer lateral trekke ned og bak maskiner. Denne type maskin har kabler festet til justerbare vekter, som du trekker ned å jobbe armen og strekke ryggen muskler, mens du sitter ned. Noen merker som produserer denne treningen maskin inkluderer BodyCraft, Body Solid og Star Trec.

En annen type er kabelen crossover maskin. Som navnet tilsier, er det laget av intercrossing kabler med vekt vedlegg. Du trekker på disse kablene for å styrke din øvre og nedre armer og skuldre.

Kommersielle leg maskiner

Hvordan velge vekt maskin merker og modeller.
Hvordan velge vekt maskin merker og modeller.

Kommersielle leg maskiner, ben presser og kalv maskiner bidra til å styrke din hofte, ben og kalv områder. De fleste modellene har du sitter, og føttene få opp vektene funnet på bunnen området av maskinen. Noen merker og modeller inkluderer Body Solid leg extension / leg curl maskin, og Powertec Compact Leg Sled.

Hvis du vil vite mer om de forskjellige tilgjengelige maskiner, for eksempel vekt presser, armbrøst, etc, her er noen steder du kan sjekke ut: universalweightmachine.com , bigfitness.com og livingincomfort.com .

Bare husk nøklene til å velge de beste vekt maskinen merker og modeller for deg - sørg for at du gjør god research for å finne ut hvilke som ville virkelig jobbe dine målområdene, og abonnere på anerkjente merker bare. Men mest av alt, bruk den! Det er hvor mye du søker deg selv til å trene og trene som gjør hele forskjellen. Lykke til!