E2h

Hvordan velge og bruke proteintilskudd

Hvis du er en av de millioner av mennesker som trening hver dag prøver å oppnå den perfekte kroppen, så du har absolutt hørt om de positive effektene av protein. Får en sunn dose av protein hver dag vil gi deg den energien du trenger for å ha en vellykket treningsøkt, og det vil fylle på brent ut musklene. Det er imidlertid svært vanskelig å konsumere nok sunt protein bare av maten du spiser. Det tar legge mer protein i kostholdet ditt ved å forbruke enten protein shakes eller noen form for proteintilskudd. Ved hjelp av proteintilskudd i forbindelse med treningen rutine kan øke effektiviteten av treningsøktene dine og gi kroppen din de næringsstoffene den trenger. Denne artikkelen vil hjelpe de som ønsker å bruke protein shakes eller kosttilskudd.

Trinn 1

Kontakt lege. Selv om proteintilskudd er noen av de mest naturlige workout kosttilskudd på markedet, er det likevel viktig å oppsøke lege før du tar dem. Det kan være andre ingredienser som du kan være allergisk for, eller som forårsaker andre helsemessige komplikasjoner.

Trinn 2

Hvordan velge og bruke proteintilskudd. Kontakt lege.
Hvordan velge og bruke proteintilskudd. Kontakt lege.

Vet hvilken form for protein å få. Kjøpe proteintilskudd kan høres ganske enkelt, men det kan faktisk være veldig forvirrende. Du vil finne deg selv i ernæring butikken ser gjennom alle de forskjellige typene på sokkelen og ikke vite hvor du skal begynne. Du kan få alt fra de mest grunnleggende protein pulver hele veien opp til en hybrid av protein og mange andre kosttilskudd. Finne ut hva du er ute etter, og dette vil hjelpe deg å finne den type supplement for å få.

Trinn 3

Besøk butikken og snakke med en kollega. Når du faktisk bestemmer deg for å gå og se gjennom et næringsstoff butikken for en form for protein, snakke med representanten som jobber der. De er vanligvis svært informert om alle de forskjellige produktene, og kan hjelpe deg å finne akkurat det du leter etter.

Trinn 4

Begynn bruk. Etter at du har funnet og kjøpt det proteinet som du er ute etter, bør du begynne å bruke det som beskrevet på etiketten. Det er viktig å holde tritt med rutine, for å sikre at du får full effekt av næringsstoffer og proteiner. Endre dosering eller bruk kan redusere resultatene.


Trinn 1. Vet hvilken form for protein å få.
Trinn 1. Vet hvilken form for protein å få.

Ved hjelp av et protein supplement kan være en fin måte å øke effektiviteten av treningsøktene og hjelpe musklene etterfylle selv. Pass på å følge noen av disse trinnene før du starter et protein supplement.