E2h

Hvordan velge et vekttap kirurg

Risikoen for vekttap kirurgi er sammenlignbare med de andre store operasjoner. Det er lurt å vite at du er i hendene på en kvalifisert kirurg. Her er noen tips om hvordan du velger et vekttap kirurg:

 1. Møt flere forskjellige kirurger. Det er en god idé å møte med flere forskjellige kirurger før de bestemmer seg et vekttap kirurg. Ideelt sett bør du velge kirurger som spesialiserer seg på hver av de ulike vekttap kirurgi alternativer som du vurderer (dvs. gastric bypass, mage-band og duodenal switch), slik at du kan få sine informerte meninger på de ulike alternativene er tilgjengelige.

  Hvordan velge et vekttap kirurg. Møt flere forskjellige kirurger.
  Hvordan velge et vekttap kirurg. Møt flere forskjellige kirurger.

 2. Husk at vekttap kirurgi er en blomstrende virksomhet. Ved å møte med kirurger som har ulike spesialiteter, vil du begynne å innse at en kirurg som utfører en type vekttap kirurgi kan si at du ikke er en god kandidat for en annen type vekttap kirurgi delvis fordi han ikke utføre den spesifikke operasjonen selv. Kirurger gjør store mengder penger ut av vekttap surgeries, og du må huske på det faktum at vekttap kirurgi er en blomstrende virksomhet og at vekttap kirurger vil din bedrift.

 3. Delta vekttap kirurgi støttegrupper. Høring første hånd kontoer av mennesker som allerede har gjennomgått prosedyren du vurderer kan være en tankevekkende opplevelse. Hvis det ikke er noen støtte grupper i ditt område, kan du finne støtte på Obesityhelp , som har oppslagstavler for de ulike vekttap surgeries tilgjengelig.

 4. Forskning bestemt kirurg du vurderer. Når du har snevret ned hvilke typer operasjoner og de ​​ulike kirurger du vurderer, er det svært viktig at du undersøker ytelsen registrering av den enkelte kirurg som vil utføre operasjonen. Med andre ord, hvis Better Life klinikken sier at dets kirurger har utført x antall gastric bypass operasjoner i løpet av de siste 10 årene, hva så? Du trenger å vite hvor mange ganger kirurgen personlig har utført operasjonen du har valgt, og hans risiko for komplikasjoner.

  Husk at vekttap kirurgi er en blomstrende virksomhet. Delta vekttap kirurgi støttegrupper.
  Husk at vekttap kirurgi er en blomstrende virksomhet. Delta vekttap kirurgi støttegrupper.

 5. Ikke la nærhet påvirke din beslutning Ikke gå til nærmeste kirurg,. Gå til den beste kirurgen.

 6. Postoperativ støtte. Husk at i tillegg til å finne den rette vekttap kirurg, er en annen nøkkel til suksess finne postoperativ støtte. Studier viser en sammenheng mellom hvor lenge en pasient deltar i en støttegruppe og suksessen hans langsiktige vekttap.

Vekttap kirurgi er en livsforvandlende hendelse. Besøke forskjellige kirurger med forskjellige spesialiteter kan utdanne deg om risiko og fordeler ved de ulike vekttap kirurgi tilgjengelige alternativer, og hjelpe deg å finne den beste vekttap kirurg tilgjengelig for vekttap kirurgi prosedyre.