E2h

Hvordan velge et sykehus eller fødsel senter levering

Kvinner i dag har mange flere alternativer når det kommer til hvordan og hvor deres barn vil bli født. I det siste, var det felles nettsted der en fødsel fant sted på sykehuset. I dag, derimot, er en rekke kvinner å velge fødsel sentre på grunn av avslappet miljø og dedikerte medarbeidere som vil fokusere på levering fremfor alt annet, i motsetning til sykehus der ansatte vil måtte møte ulike medisinske krav bortsett fra levering. Her er hvordan du kan velge et sykehus eller fødsel senter for å levere barnet.

Hvordan velge et sykehus eller fødsel senter levering. Bestem på birthing prosessen.
Hvordan velge et sykehus eller fødsel senter levering. Bestem på birthing prosessen.

  1. Snakk med legen din. Utgangspunktet for dine avgjørelser bør være legen din. De fleste leger er komfortable med tanken på å føde i en fødsel senter levering siden disse anleggene er perfekt utstyrt med utstyr for å hjelpe de birthing prosessen og har kompetente og kvalifiserte ansatte. Imidlertid kan en lege anbefale deg å føde på et sykehus for en rekke årsaker, for eksempel hvis du har medisinske problemer som kan føre til komplikasjoner under fødselen. Hvis det er noen problemer, men, og legen din vil gi deg full kontroll over hvor du skal føde.
  2. Sikkerhet. Sikkerhet er en annen betraktning når du velger hvor du skal føde. Besøk den lokale fødsel levering sentrum og sykehuset, og prøve å få en følelse av miljøet. De fleste kvinner føler seg tryggere i fødselen levering sentrum, spesielt siden disse anleggene som regel satt i innsats i å gjøre mødre mer komfortabel under levering prosessen. Hvis, derimot, trenger du ikke føler deg komfortabel i fødselen sentrum levering, så du bør holde seg til sykehuset.
  3. Bestem på birthing prosessen. Hvordan du skal føde vil også avgjøre hvor du skal føde. For eksempel, kvinner som ønsker å få en epidural under fødselen prosessen er best i sykehus, siden sykehusene er de eneste anlegg som er utstyrt med disse typer bedøvelse. Sykehus også har anestesileger jobber på stedet, mens de fleste fødsel levering sentre vil levere barnet på en naturlig måte - uten bedøvelse som epidural.
  4. Lær om forskjellen mellom et sykehus og fødsel senter. Før du velger en over den andre, bør du også være fullt klar over forskjellene mellom en fødsel levering senter og et sykehus. Du bør vite at sykehuset er en generell medisinsk innretning som vil behandle en rekke medisinske tilstander. På den annen side, er fødselen leveransested fokusert utelukkende på den hjelpende kvinner føder. Dette betyr at din medisinske historie vil ta hensyn til i stor grad i ditt valg - hvis det ikke er behov for den ekstra fasiliteter og standard operasjonsprosedyrer i et sykehus, er en fødsel levering sentrere bedre valg.

Endelig, ta kontakt med forsikringsselskapet om å føde i en fødsel levering senter er dekket i forsikring planer. De fleste forsikringsselskaper gir leveranser i fødselen levering sentre, men ikke alle. For å være på den sikre siden, sjekk helsevesenet plan først, og spør tjenesteleverandøren hvis du har spørsmål.