E2h

Hvordan velge en behandling for mesothelioma kreft

Når vevet rundt organene utvikler kreftceller

Når vevet rundt organene utvikler kreftceller, er denne type kreft kjent som mesothelioma kreft. Denne spesielle typen kreft er en av de tøffeste sykdommer å behandle imidlertid, det er mange alternativer som du kan vurdere, avhengig av stadium av kreft dermed gjør det umulige, litt mer mulig. Gjennom råd av legen din, vil du bli presentert for ulike behandlingstilbud som du kan prøve å avhjelpe din medisinske situasjon. Å vite hver behandling og hvordan det kan påvirke deg er det første skrittet i å velge en behandling som kan gi deg de beste resultatene mulig. Her er noen av alternativene som mest sannsynlig vil bli presentert for deg.

  • Kirurgi. Det første alternativet som trolig vil bli anbefalt av legen din er kirurgi. Denne behandlingen vil innebære kutte deg åpen og fjerne alle kreftcellene de finner. Selv om dette kan betydelig forlenge tiden din, er det sannsynligvis den mest risikable alternativet du kan gå med. Husk at operasjonen skal håndtere vevet rundt dine organer dermed; risikoen for å skade vitale organer vil være ganske høy. Imidlertid har kirurgi vist seg å gi visse positive resultater. Likevel, på grunn av risikoen involvert, kan det være lurt å vite det andre alternativet først før du går med denne.
  • Kjemoterapi. Dette er en stift behandling for alle typer av kreft. I utgangspunktet, vil behandlingen bestå av en diett av injisere-stand medisiner for å kjempe mot kreftceller sprer i vev. Selv om dette er sannsynligvis den mest populære behandlingen rundt, er det anses å være en av de mest ubehagelige seg. Behandlingen vil utsette deg for alvorlig svakhet og smerte følger med kvalme og håravfall. Videre kan det også svekke immunforsvaret ditt i det lange løp. Imidlertid er det kjent å gi positive resultater så vel, men prosentandelen av disse går i ønsket retning er ganske smalt i beste fall som også.
  • Strålebehandling. Et annet alternativ ville være å utsette kroppen for stråling blasts, spesielt røntgen, med sikte på å drepe kreftceller i sitt spor. Denne behandlingen har sine fordeler i form av faktisk stoppe kreftceller, men strålingen vil du bli stadig utsatt for kan ta en toll på andre områder av kroppen din også.
  • Holistisk healing. Bortsett fra disse tre medisinske behandlinger, kan du velge å gå den naturlige eller alternativ måte. Besøk en homøopatisk eller holistisk healing utøver og forklare din tilstand. Disse menneskene er opplært med helbredende urter og andre former for naturlig behandling som har vært kjent for å kurere alle slags sykdommer. Mens en lege ikke kan anbefale dette alternativet, siden mange mennesker har gått god for det, kan du fortsatt ønsker å utforske det likevel.

Hvordan velge en behandling for mesothelioma kreft. Når vevet rundt organene utvikler kreftceller.
Hvordan velge en behandling for mesothelioma kreft. Når vevet rundt organene utvikler kreftceller.

Det er viktig at du får sjekket og velge en behandling ved utbruddet av sykdommen. Venter for lenge vil redusere sjansene for å bli kurert. Dette er grunnen til at leger vil alltid anbefale deg å få sjekket ut når du merker de tidlige symptomer på tilstanden.