E2h

Hvordan velge den beste barnelegen

Dine barn er dine mest dyrebare skatter

Dine barn er dine mest dyrebare skatter. Du verdsette og verne dem så mye, spesielt når de er fortsatt veldig ung, at du ville fare avsted til nærmeste lege ved første tegn på sykdom eller fysisk ubehag. Faktum er at alle gode foreldre ønsker det beste for sine barn. Dette inkluderer å gi dem den beste legen for å ta vare på deres behov. Ditt valg av en barnelege - en lisensiert lege som er spesialist i medisinsk behandling av spedbarn, barn og unge tenåringer - er spesielt viktig, siden medisinsk behandling i løpet av de formative årene av dine barn kan påvirke deres vekst og utvikling. Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne den beste barnelegen for dine barn.

Hvordan velge den beste barnelegen. Spør dine slektninger og nære venner for anbefalinger.
Hvordan velge den beste barnelegen. Spør dine slektninger og nære venner for anbefalinger.
  1. Spør dine slektninger og nære venner for anbefalinger. Målet her er ikke å handle for barneleger, men å finne en som din familie og venner tillit. Opplevelsen av dine venner og familie med sine respektive barneleger - spesielt hvis opplevelsen har vært livslang - kan gi deg nyttig innsikt som til den type barnelege som du også sannsynligvis vil ta vare på dine egne barn. Finn ut hvorfor de liker deres barnelege, eller hvorfor de ikke liker Doctor X eller Doctor Y. En viktig faktor å vurdere når vi leter etter en barnelege er tilliten faktor. Hvis din familie og venner tillit Doctor Z, da du mest sannsynlig også ville.
  2. Finn en barnelege som faglig ekspertise og kompetanse er behagelig for deg. Generelt, selv om lisensierte barneleger er opplært til å håndtere alle slags pediatriske sykdommer, noen barneleger spesielt trent for en subspecialty eller en bestemt sykdom. For generelle og mest vanlige sykdommer blant barn, kan en generell barnelege være tilstrekkelig. Men, hvis barnet har en spesiell medisinsk tilstand som krever en barnelege med subspecialty trening, granske subspecialty opplæring av prospektet barnelege. Finn ut hvor lenge prospektet har vært i praksis. Finn ut om hans eller hennes medisinsk opplæring.
  3. Vurdere de profesjonelle avgifter av prospektet barnelege. Det er ikke uetisk eller uprofesjonell å spørre om hvor mye din barnelege belaster deg for konsultasjon. Som et spørsmål om faktum, må du vite dette på forhånd, slik at du kan forberede seg på det. Hvis barnet ditt er dekket av sykeforsikring, kan du spørre fra forsikringsselskapet for en liste over barneleger i ditt område som er tilknyttet ditt forsikringsselskap.
  4. Spør om klinikken timer med barnelege din. Du ønsker å gå til barnelege på et tidspunkt som ikke vil komme i konflikt med arbeidet ditt eller andre viktige forpliktelser. Sjekk om barnelege konsultasjon timer er behagelig for deg. Sjekk også om din barnelege vil akseptere over-the-telefon konsultasjoner eller oppfølgingssamtaler.
  5. Gå for en barnelege som er åpne for dine helserelaterte spørsmål og henvendelser, uansett hvor dumme disse spørsmålene kan være. En god barnelege er ikke bare faglig kompetente, men også er tålmodig mot spørsmål. Finn en barnelege som ikke lett får hissig eller sint når du (en ikke-medisinsk utdannet ignoramus) stiller spørsmål om din dyrebare barns helse. Men, selvfølgelig, kan du også ønsker å bli kjent med omsorg for babyer "og barns helse. På denne måten vil du være i stand til å stille de riktige typer spørsmål og lagre din barnelege tid.

Ditt valg av en barnelege er en langsiktig investering på trivsel og helse for dine barn. Derfor tilbringer nok tid til å finne den beste barnelege som du kan få for barna.