E2h

Hvordan velge antioksidant og vitamintilskudd

 1. Bestem dine behov. Mens antioksidanter og vitaminer er bra for alle, vil din livsstil og flere andre faktorer påvirker dine spesifikke behov. Du har kanskje lest om et vitamin som hjelper en viss tilstand eller forbedrer ytelsen, bør du finne ut om dette vitamin har noen bivirkninger eller kontraindikasjoner for noen medisinsk tilstand du har eller medisiner du tar. For eksempel, er vitamin C en god anti-inflammatorisk og som en antioksidant, men ofte motregner urinsyregikt fakkel-ups. Hvis du lider av gikt, kan det være lurt å se nærmere på C Ester variant av vitamin C. Husk at enhver vitamin kan komme i konflikt med medisiner eller helsemessige forhold, og bør alltid være oppført med noen andre medisiner du tar. For mange mennesker, en god multivitamin pluss noen utvalgte flere næringsstoffer ofte dekke grunnleggende kosttilskudd behov.
 2. Etablere kriterium slik at du ikke tar vitaminer som du egentlig ikke trenger eller som kan være direkte skadelig for deg. Tenk på din generelle helse, alder og kjønn. Spesifikke spørsmål å stille deg selv kan omfatte: Er det noen spesielle plager eller lidelser du søker å forbedre, for eksempel øye helse eller kolesterolnivå? Er du ute etter å få vekt eller muskel eller er du prøver å få fart på stoffskiftet? Er du søker pre-natal vitaminer for å bygge kroppen din pre-graviditet eller under et svangerskap? Etablering dine eksakte mål vil hjelpe deg å fastsette en fornuftig supplement program.
 3. Bestemme hvilken type supplement ønsket. Har du problemer med å svelge piller? Hvis så, mange vitaminer er tilgjengelig i flytende form til å blande seg i med juice eller vann. Også vurdere belagt vitaminer som er lettere å svelge og velge en multivitamin for å redusere antallet vitaminer du må ta. Finne den beste type pille for deg å svelge (enten det er en gel, kapsel eller pulver for å blande inn en drikke) vil hjelpe deg å holde konsekvent i vitamin diett. Realistisk bestemme hvilken form for vitamin kan du konsekvent ta på daglig basis, for eksempel et pulver vitamin blandet inn i en morgen juice eller smoothie eller en vitamin pille du vil ta med et måltid.
 4. Bestemme hvordan du finner en antioksidant er mye som å finne noen annen vitamin, men hvilken type antioksidant du vil ønske og doseringen vil trolig variere i henhold til:
  • Tilstanden du behandler
  • Dine individuelle preferanser
  • Din evne til å tolerere antioksidant selv
  Hvordan velge antioksidant og vitamintilskudd. Etablere kriterium slik at du ikke tar vitaminer som du egentlig ikke trenger.
  Hvordan velge antioksidant og vitamintilskudd. Etablere kriterium slik at du ikke tar vitaminer som du egentlig ikke trenger.

  Antioksidanter er nyttig for hud, lunger, hjerte, fordøyelsen, lever og øye helse. Det er mulig å ta for mye vitamin C og E, men Alpha lipoic acid og C Ester form av vitamin C kan vanligvis tas i større doser selv med mange medisinske tilstander. Når bestemme hva slags antioksidant du trenger, vurdere din generelle tiltenkte målet, siden antioksidanter er brukt for muskel helse, stress, i tandem med kreftbehandling, øye helse, hud, lever og hjerte helse. Mengden av antioksidanten passer for deg vil variere avhengig av målet ditt, og hvor mye toksisitet du trenger å fjerne fra systemet.

  Alpha lipoic acid regnes det rart antioksidant, selv viser evne til å forbedre leveren som har sett for mye alkohol. Den medisinske behov for antioksidanter, for eksempel i kreft eller medisinske DETOX situasjoner, er forskjellige og ofte i høyere doser enn antioksidanter som brukes til å forbedre muskelfunksjon, forbedre hudens og hjelpe regulere vekt. Sikker antioksidanter for å ta inn større doser inkluderer Vitamin C, grapeseed olje, Alpha lipoic acid og grønn te. Disse kan tas i større mengder uten frykt for overdosering, kan for eksempel skje med antioksidanten vitamin E.

  Det er viktig å vurdere din diett for å se om du får nok frukt og grønnsaker, eller hvis du trenger å legge mer antioksidanter. For de fleste friske mennesker, kan det hende at vitamin C i en multivitamin pluss en Alpha lipoic acid være nok, men hvis du prøver å detox, for eksempel mens du er slanking eller utvinne fra å være syk eller for mye alkohol, må du kanskje legge i mer antioksidanter. En person som har fokus på tykktarm og intestinal helse vil ønske å fokusere på antioksidanter grønn te, som det bidrar til å bygge sunne celler. En kreftpasient vil ønske å fokusere på grønn te og alpha lipoic acid, siden disse både hjelpe purge usunne celler og bygge nye sterkere celler.

 5. Bestem prisklasse. Kjent hudleger Leger Perricone, Murad og Brandt har spioneringen bruk av spesifikke vitaminer for estetisk hudpleie og alle selge dyre vitamin pakker som inneholder disse spesifikke vitaminer og kosttilskudd. Selv om disse er alle kvalitet anerkjente vitaminer, kan de samme vitaminene finnes på helsekostbutikker som vitamin Shoppe og GNC for en brøkdel av prisen hvis du vet hva du skal se etter. Dette er spesielt sant av antioksidanter.
  Bestemme hvilken type supplement ønsket. Bestemme hvordan du finner en antioksidant er mye som å finne noen annen vitamin.
  Bestemme hvilken type supplement ønsket. Bestemme hvordan du finner en antioksidant er mye som å finne noen annen vitamin.

  Mens vanlig Vitamin C er lett tilgjengelig til enhver markedet til en rimelig pris, er det en grense for hvor mye som kan tas uten bivirkninger på grunn av surhet, så dette begrenser din bruk av vitamin C i sin tradisjonelle form. Men vitamin C kommer i flere varianter: Noen av dem er lettere å tolerere enn andre, og kan bli en mer kostnadseffektiv antioksidant når det kan tolereres i større mengder. Det er en betydelig prisklasse blant Vitamin C varianter, så du må handle nøye. For eksempel er-vitamin C som er anbefalt av Dr. Nicholas Perricone en form av vitamin C som kalles C Ester. C Ester er fettløselig Ascorbyl Palmitate, betyr det absorberes raskere og tåles bedre av systemet i større mengder, selv om du har en følsom mage eller helsemessige forhold som gikt. C Ester er stort sett bare tilgjengelig på vitamin butikker eller via kjendis lege merker av vitamin diett pakker. Det er dyrere og vanskeligere å finne enn vanlig vitamin C, men du kan ta den i større mengder uten bivirkninger, så det er en mer gunstig form av vitamin C enn standard C-vitamin kan du få på markedet.

  Siden vitamin C er som stor antioksidant og er nøkkelen til å gjenoppbygge kollagen som gjør huden din bli ungdommelig, ville mange mennesker liker å ta så mye som de kan tåle. Men siden det er så effektivt og få mennesker vet hva det er, noen av kjendisene legens hudpleie linjer selge C Ester slags vitamin C som en svært kostbart eksklusive supplement. For eksempel selger Dr. Perricone C Ester form av vitamin C på Sephora og andre high-end skjønnhet forhandlere for 25€ per seksti 250 mg kapsler. Du kan få C Ester mye billigere. Det tekniske navnet for C Ester form av vitamin C er Ascorbyl Palmitate (fettløselig vitamin C Ester). Vitamin Shoppe selger C Ester Ascorbyl Palmitate (fettløselig vitamin C Ester) for 5€ 0,38 per førtifem 500 mg kapsler. Så sørg for at når du handler for C Ester form av vitamin C som du ikke får forvirret og kjøpe Ester C, som er bare vanlig vitamin C. Vitamin C er et fast innslag i enhver antioksidant vitamin program, så du bør vurdere strømpe opp på vitamin salg , som Puritan Pride to ganger i året salg og GNC s rabatt tirsdager.

 6. Finn et merke du liker og stoler på. I tillegg til enkel tilgjengelighet, er det viktig å finne et merke du vurdere anerkjente. Du kan finne ut om noen vitamin selskapets omdømme via Better Business Bureau og salg personell har vanligvis anbefalinger av gode merker. Du kan også få en følelse av et selskap ved å lese vitamin flasken for å se hva slags filler ingredienser er i sine vitaminer. Noen kjente anerkjente merker som er lett tilgjengelig på apotek og supermarked, har begrensede additive ingredienser, og er rimelig inkluderer naturens Made vitaminer, Vitamin Shoppe, og GNC. Online og katalog merker som er godt etablert inkluderer Swanson Vitaminer og Puritan er Pride. Naturens Made, i tillegg har noen varianter av svært komplett multivitaminer rettet mot spesifikke behov som graviditet, kvinners helse, menns helse, øye helse, en generell antioksidant multivitamin, og en multivitamin spesielt for aldring.
 7. Pass på at det er ingen medisiner, medisinsk tilstand eller allergi konflikter med supplement din. Bare fordi det er naturlig betyr ikke et vitamin kan ikke endre, forbedre eller konflikt med et medikament du allerede tar. Et annet aspekt å vurdere er om du har noen allergier. Sjekk etiketten for bruk av soya, skalldyr, gjær eller gluten, som alle ofte vises i mange vitamin Brands 'lister over ingredienser. Også vanlig i enda helsekost butikk vitamin merkevarer er bruk av kunstige farger, smaker, konserveringsmidler og kjemiske løsemidler. Hvis du sjekke Supplement Fakta ingredienser og kalori teller på vitaminer, vil du merke en overraskende rekke vitamin merker inneholder en god del sukker og noen inneholder salt.

  Noen medisiner heve den naturlige nivåer innenfor systemet ditt slik at du kan ha til hensikt å unngå en multivitamin med utvalgte næringsstoffer. For eksempel kan noen høyt blodtrykk medisiner og noen diuretika føre til en Kaliumøkning eller trykkavlastning. Noen vitaminer kan forårsake blodfortynnende. Hvis du kommer til å være å ha noen operasjon, diskutere med legen din om disse kosttilskudd bør unngås på forhånd. Hvis du er på noen medisiner som beta-blokkere, eller hjerte eller blodtrykk relaterte medisiner, og du vurderer å starte et supplement program, kan du ønsker å konsultere med en lege og har litt blod arbeid for å etablere dersom visse vitaminer og kosttilskudd bør være unngås.

 8. Utfylle eller endre regimet etter hvert som behovene endrer seg. Selv om du ikke kan være klar for en geriatrisk supplement i trettiårene, opphører kroppen eller bremse ned produksjonen av mange viktige næringsstoffer i tjueårene og trettiårene, og disse fakta bør vurderes i sammenheng med kosttilskudd behov. Graviditet eller endringer i kosthold endre din vitamin inntak behov som kan utøve programmer eller en medisinsk tilstand.