E2h

Hvordan velge alkohol for å unngå en bakrus

Drikking er en hyggelig opplevelse

Drikking er en hyggelig opplevelse, som, dessverre, er skjemmet av bakrus neste dag. Det ser ut til at prisen du må betale for gøy og fest du hadde kvelden før, er ved å våkne opp til en forferdelig morgen med en dundrende hodepine. Det er mange hjem rettsmidler for fyllesyke (de fleste som ikke fungerer), men den enkle trinn for å velge riktig alkohol kan hindre deg fra å måtte våkne opp med en bakrus. Det er noen ting du kanskje ønsker å huske på før du går på en drikking binge, og velge riktig alkohol kan hjelpe deg å unngå den ekle hodepine i morgen tidlig.

Hvordan velge alkohol for å unngå en bakrus. Kjenn dine begrensninger.
Hvordan velge alkohol for å unngå en bakrus. Kjenn dine begrensninger.

  • Kjenn dine begrensninger. Når du begynner å få det hyggelig følelse av svak beruselse som betyr alkohol har allerede leeched inn i systemet ditt, vil du kanskje vurdere å kutte ned på drikkingen. Antallet av alkoholholdige drikkevarer det tar å nå rus er forskjellig fra person til person, så du må kjenne dine egne personlige grenser. De fleste bør begrense sine drinker til tre i to timer, og ikke mer enn fem om natten. Kvinner og personer av asiatisk avstamning bør vurdere å drikke mindre, fordi de har lavere nivåer av alkohol dehydrogenase, enzymet som er ansvarlig for å bryte ned alkohol.
  • Hold drinker lys. Jo lavere alkoholinnhold drink, jo mindre beruset (og følgelig mindre hang over) vil du få. Hvis du ikke tar sikte på å få kastet bort til det ugjenkjennelige, kan du velge drikker som øl eller vin. Husk kommer hang over fra kroppens manglende evne til å forbrenne overflødig alkohol i systemet ditt - minimere dette minsker sjansen for at du får en bakrus.
  • Hvis går hardt, holde det lys. Hvis du fortsatt insisterer på å velge å drikke brennevin, husk at jo flere kongener i drinken din, jo verre din bakrus neste dag. Kongener er kjemikalier som dannes i gjæringsprosessen, og en enkel regel å følge er at jo mørkere drikker, jo mer kongenerne det vil ha. Klare drikker som gin og vodka har minst kongenere, mens mørkere drikker som bourbon, scotch og whisky har mest.
  • Ikke bland alkoholer. Hvis du har startet natt med en alkohol, hold deg til ditt valg. Blande ulike drinker sammen vil gi deg en flott kveld, men en fryktelig bakrus neste dag. Hvis du insisterer på å drikke mer enn én type alkohol, husk dette rim: "Brennevin før øl, aldri redd øl før brennevin, aldri sykere.».
  • Holde hydrert. En stor bidragsyter til bakrus er kroppens dehydrering (alkohol er vanndrivende). Hold deg godt hydrert ved å drikke vann eller annen alkoholfri drikke mellom drinker. Spise fet mat kan hjelpe ved belegg magen og bremse opptaket av alkohol. Prøv å ikke drikke på tom mage.

Den beste drikken er fortsatt ingen drikke i det hele tatt

Den beste drikken er fortsatt ingen drikke i det hele tatt. Dette er den triste sannheten er at du har til ansikt. Alkohol fører til bakrus. Dette er fordi kroppens stoffskifte ikke kan holde tritt med å ha for mye alkohol i systemet, som fører til den forferdelige følelsen du våkne opp til i morgen.