E2h

Hvordan være en flexitarian

Du kan ofte høre og se en rekke show og TV-annonser som forteller den gjennomsnittlige forbruker at for å leve et sunnere liv, gi opp å spise kjøtt og vurdere å gå helt naturlig ved strengt å spise frukt og grønnsaker. Greit, kan disse annonsene og kampanjer fra alle typer fitness og ernæring eksperter være noen ganger irriterende siden mange mennesker kan egentlig ikke leve livet uten sporadisk kjøtt inntak. Takker gudene at noen eksperter har funnet ut at du fortsatt kan være sunt ved fortsatt spise hva du ønsker å spise. Hvis du er åpen for denne mentaliteten, så du kan anses å være en flexitarian. Det ironiske med det er at du kanskje allerede øve hele livsstilen uten å vite det. Her er noen fakta om å være en flexitarian for å lære å dra nytte av det og hvordan du gjør det riktig.

  • Bestem deg for å regulere kjøttforbruket. Så du ønsker å være sunn, men virkelig elsker å knaske på sporadisk saftig cheeseburger eller smake den fantastiske og sensuelle smaker som kommer fra en middels sjeldne rib øyet biff. Vel, å være en flexitarian betyr ikke at du trenger å gi disse mat luksus opp. Hele konseptet bare forteller deg å regulere forbruket av kjøtt, spesielt de som har høye nivåer av fett. Skulle du bestemmer deg for å leve livet ditt etter visse kosttilskudd restriksjoner og begrensninger, så kan du definitivt fortsette å være en flexitarian.
  • Holde en diett plan. Hvis du starter fra scratch, kan det være vanskelig å regulere kjøtt inntak uten solid kosthold plan. Dette blir sagt, gjør det et poeng å planlegge din kosten planen på forhånd. For eksempel vurdere merking ned 1 eller 2 dager hvor du kan spise kjøtt, enten det er en burger eller en fin saftig biff. For de andre dagene, prøve å konsentrere seg om sunnere mat som fisk, grønnsaker og frukt. Du kan velge å gjøre det den andre veien ved å planlegge basert på hva du spiser. For eksempel, si det er mandag og du spiser en fin mager burger, noterer det ned i noen slags kosttilskudd journal og henviser til tidsskriftet på hvert måltid. Siden sist kjøtt inntak var mandag, bør din neste inntak være på en fredag, lørdag eller søndag. Du kan være fleksibel så lenge du er realistisk.
  • Spis små porsjoner. En annen måte for å være en flexitarian men har en konstant fylling av kjøtt er ved å spise kjøtt i små porsjoner. Ja, dette kan være lettere sagt enn gjort, men hvis du virkelig kan holde seg til det, vil du være i stand til å spise kjøtt mye av tiden.
  • Vurdere sunnere alternativer. Kalkun, kylling og fisk regnes kjøtt også. Faktisk er de anses å være sunnere former for kjøtt. På dette notatet, kan du spise din fyll hvis du holder med disse kjøtt for din vanlige menyen i stedet for svinekjøtt eller biff.
  • Spis magert kjøtt. Hvis du virkelig synes det er vanskelig å holde seg borte fra biff og svinekjøtt, og deretter gå videre og spise, men prøv å begrense spising til magre og lav-fett kjøtt bare.
  • Unngå bearbeidet slag. Corned biff, Meat Loaf, og spam er alle bearbeidet kjøtt. Disse hermetikk blandes med forskjellige usunne ingredienser og kjemikalier. Når grublet på hva slags mat å spise, må du unngå enhver form for bearbeidet kjøtt. Stick med ferskt kjøtt fra Rimi.

Hvordan være en flexitarian. Bestem deg for å regulere kjøttforbruket.
Hvordan være en flexitarian. Bestem deg for å regulere kjøttforbruket.

Sørg for å prøve denne livsstilen i minst ett år før du evaluerer om det virkelig fungerer, og at du føler mye sunnere enn før. Hvis du gjør alt riktig, bør kroppen være full av kvalitet næringsstoffer som er nødvendig for å forlenge funksjonene alle organer og systemer i den.