E2h

Hvordan unngå hypoglykemi

Hypoglykemi er når kroppen ikke er i stand til å håndtere store mengder sukker. Å utvide ytterligere, når hypoglykemi oppstår det er fordi kroppen mottar en overbelastning av sukker, koffein, tobakk og stress.

Karbohydrater - og det inkluderer frukt

Karbohydrater - og det inkluderer frukt, grønnsaker og korn - når de er fordøyd brytes ned til enkle sukkerarter gjennom prosessen med fordøyelsen. Så når sukker trer våre blodet, blir det glukose og deretter våre sukker i kroppen vår begynner å stige. For å motvirke dette, skiller bukspyttkjertelen et hormon som kalles insulin som går inn i blodet, som deretter bidrar til å bringe glukose ned til et sunnere nivå.

Hvordan unngå hypoglykemi. Sjekk inn i en krom supplement.
Hvordan unngå hypoglykemi. Sjekk inn i en krom supplement.

Forskning har vist at de som har diabetes er mer utsatt for å få hypoglykemi. Andre situasjoner som kan bringe på hypoglykemi er: svulster, hepatitt, for mye alkohol og enkelte medisiner som kinin.

Noen av symptomene som er forbundet med hypoglykemi er: sult, søvnighet, svakhet, angst, svimmelhet og skjelvinger. Hypoglykemi symptomer kan også oppstå når du sover. Hvis det skjer når du sover, vil du ha mareritt og være ganske engstelig.

Hypoglykemi kan være en utfordring og en bekymring til alle som går gjennom det, men det er ting du kan gjøre for å unngå denne medisinske tilstanden. Følgende trinn er enkel å implementere og hvis de følges på en disiplinert måte, kan hjelpe deg å stabilisere og kontrollere hypoglykemi.

Karbohydrater - og det inkluderer frukt.
Karbohydrater - og det inkluderer frukt.
  1. Begynn hver dag med en frokost som inneholder grønnsaker, frukt og høyt fiber frokostblanding som havregryn.
  2. Når du spiser dine måltider, gjøre dem små og høyt på protein, fiber og karbohydrater.
  3. Sørg for å spise noe vesentlig før du drikker alkohol. Dette må gjøres fordi alkohol fører til at blodsukkeret til å gå høyt og deretter like plutselig, vil falle.
  4. Når du velger snacks, spesielt før sengetid, gjøre dem høyt fiber og lite sukker som Graham kjeks og melk.
  5. Unngå å spise store mengder av høyt sukker matvarer, som vil gjøre blodsukkeret pigg da raser nedover. Når blodsukkeret faller etter en "sukker høy", det har en tendens til å falle dramatisk lavt.
  6. Og hvis du ønsker å opprettholde et sunt blodsukker, aldri ta for mye insulin hvis du er diabetiker. Sørg for å sjekke urinen eller blodet for sukker før injisering, og har ikke spart på kalorier når du har ta insulin.
  7. Sørg for at du aldri spise sukkerholdige matvarer på tom mage. Hvis du gjør dette, vil blodsukkeret stige og gi en beskjed til kroppen din til å skille ut for mye insulin.
  8. Sjekk inn i en krom supplement. Krom er nødvendig for å produsere insulin. Når krom nivået er lavt, kan blodsukkerkontrollen være lav. Sjekk med legen din for å se om Chromium kan være til hjelp for deg.

Matvarer som er trygge og som hjelper med hypoglykemi er slike matvarer som: hele korn brød og engelsk muffins, 1% fett melk, sitrus frukt, mørk grønn eller gul grønnsaker, koffeinfri kaffe, kokt magert kjøtt, fjærkre eller fisk og naturlig eller bearbeidet ost .