E2h

Hvordan unngå å bli migrene

Å få en migrene hodepine kan komme på de mest ugunstige tidspunkter

Å få en migrene hodepine kan komme på de mest ugunstige tidspunkter. Du kan være å ta en test eller kjøring, og migrene ville bare slå ut av det blå, rendering du ikke å gjøre noe, men vente på det å passere. Mens årsaken migrene er ikke verifisert helt, er det flere teorier om når og hvor den starter. Stort sett er migrene skyldes en endring i blodstrømmen til hjernen. Å vite dette gir de fleste av oss en idé om hvordan du kan redusere hyppigheten av forekomsten av migrene hodepine. De fleste av disse metodene inkluderer vanligvis livsstilsendringer og medikamentell behandling. Les videre for å finne ut hvordan du kan unngå å utløse disse migrene angrep.

  • Trening. Minst fire ganger i uken, trener aerobt i 20 til 30 minutter. Kvinner er de vanlige ofre for migrene angrep, spesielt hvis deres hormoner er aktive. Regelmessig og hyppig trening bidrar til å holde hormonelle nivåer godt balansert.
  • Bare slappe av. Det har vært funn som for mye stress øker risikoen for migrene. Hvis jobben din er for stressende, sørg for å ta hyppige og raske pauser. Regulere stressnivået ved å tillate deg selv tid til å slappe av, eller til og med gi deg selv en hel dag for å komme seg fra stress hele uken.
  • Pust inn. Riktig pust og oksygen inntak har vist seg å lindre hodepine og migrene. Ta dype åndedrag innimellom for å sikre at riktig oksygennivå nå hjernen. Puste dypt hjelper deg også slappe av mer.
  • Unngå mat som setter av migrene. For dette, må du observere hva du har spist øyeblikk før migrene hodepine. Vanligvis er disse matvarer inneholder konsentrerte søtsaker, som sjokolade, melk, bearbeidet mat, alderen ost eller rødvin. Hold styr på matinntaket før migreneanfall og unngå disse matvarene så mye du kan.
  • Spis på tid. Hodepine oppstår vanligvis når en person savner sin måltid. Så mye som mulig, spise på tid, og hindre en hodepine fra å bygge opp. Hvis du alltid er på farten, ta en pakke med kjeks med deg, slik at du kan knaske på dem og lindre sult for litt. Dette gir deg en slags forlengelse før sult blir til en fullverdig hodepine.
  • Unngå sterkt lys. De fleste tillegger plutselige, skarpe lysglimt for sine migreneanfall. Når du kommer ut, ha et par solbriller til vern av sterkt sollys. Unngå å se på blanke overflater og være på vakt for plutselige blinker.
  • Holde en vanlig søvnsyklus. Du må våkne opp på nesten samme tid hver dag. Dette forhindrer at du forstyrrer søvnen din mønstre, og dermed unngår et angrep. Unngå å bli sliten, og være sikker på å få nok hvile etter en lang, slitsom dag.

Hvis disse trinnene fremdeles ikke virker

Hvordan unngå å bli migrene. Unngå mat som setter av migrene.
Hvordan unngå å bli migrene. Unngå mat som setter av migrene.

Hvis disse trinnene fremdeles ikke virker, bør du gå og se en lege. Legen din kan gi deg riktig medisinering for å behandle hodepine, slik at de ikke blir uutholdelig for deg. Vurdere å besøke en homøopatisk eller helhetlig utøveren også siden de trolig vil ha en naturlig rette for alle typer hodepine.