E2h

Hvordan unngå å bli hemorroider

Ingen liker noensinne å snakke om dem, men hemorroider er et faktum av livet. Nesten alle vil takle disse ubehagelig småting på enkelte punkt i tid. Hvis du heller ikke, les disse tipsene om hvordan du kan unngå å få hemoroider.

Trinn 1

Hvordan unngå å bli hemorroider. Forhindre forstoppelse.
Hvordan unngå å bli hemorroider. Forhindre forstoppelse.

Forhindre forstoppelse. En av de viktigste årsakene til at folk får hemoroider er på grunn av dårlig fordøyelsesenzymer helse. Hvis tarmer ikke fungerer som de skal, og du finner ut at du forstoppet ofte, vil du mest sannsynlig ende opp med hemorroider. For å forhindre dette, spiser mye mat som er rik på fiber. Hele korn og mørke grønne grønnsaker er gode kilder til fiber som vil bidra til å holde deg jevnlig.

I tillegg bør du vurdere å supplere din diett med vitamin C. Den har en masse gode kvaliteter. Ikke bare fremme det stor urin helse (som hindrer blære infeksjoner), har det også helbredende egenskaper for andre vanlige plager. Pluss, det fremmer og opprettholder sterk kapillærene og vener, som alle er viktige for din tarm helse. Ta enda en tablett daglig, og du bør legge merke til at du generelt føler seg bedre, helse-messig.

Trinn 2

Drikk mye vann. En annen måte å fremme riktig tarm helse for å unngå hemoroider er å drikke mye vann. Minst åtte høye glass om dagen er anbefalt. Dette setter mer fuktighet inn akterdekk din, minske sjansene for å få forstoppelse. I tillegg vil overflødig vann i tarmen rense systemet og skyve ting gjennom det. Jo oftere du har en tarmen bevegelse, jo mer sannsynlig at du vil unngå å få hemoroider.

Trinn 3

Hold deg i bevegelse. Få frem din "tush.
Hold deg i bevegelse. Få frem din "tush.

Hold deg i bevegelse. Øvelsen er også stor for tarmen helse (som er det som hindrer hemorroider). Så får flytte! Selv moderat trening er gunstig. Prøv å få minst 30 minutter aktivitet hver dag. Det betyr ikke at du må gå til gym. Bare få ut og få litt frisk luft. Gå en tur, har en tendens til hagen din, eller parkere bilen lenger unna og gå til der du trenger å være. Regelmessig mosjon holder fordøyelsessystemet fungerer riktig som vil i sin tur hindrer forstoppelse og hemoroider.

Trinn 4

Løfte ting riktig. Du kan ikke være klar over dette, men du kan også få hemoroider ved å løfte ting feil. Du kan sette unødvendig belastning på baksiden hvis du ikke lære å løfte ting på rett måte. Unngå å belaste ryggen ved å løfte på kneet, og dette bør avverge hemorroider.

Trinn 5

Få frem din "tush. Hemorroider kan også skyldes sitte i lange perioder av gangen. Så en enkel måte å unngå å få dem er å holde bevegelse i løpet av dagen. Selv om jobben din krever at du sitter for lengre perioder av gangen, gjør et notat til å stå opp fra tid til annen. Hodet til vaskerom, ta en drink av vann, eller gå en tur i stedet for lounging rundt i pausen. Gi din backside en sjanse til å puste ved å ikke sitte på det hele dagen lang, og du vil definitivt unngå å få hemoroider.