E2h

Hvordan styrke korsryggen med brystet raise

Brystet hever kan bidra til å styrke korsryggen og vil hjelpe deg å unngå ryggsmerter eller muligens utvikle tilbake tilstander eller ryggrad betingelser. Ikke mange mennesker vier spesiell oppmerksomhet til deres korsryggen. Ikke mange vet at at korsryggen tjener en viktig funksjon i mobilitet og fleksibilitet. Det er viktig å vite at du ikke bør bruke bare noen form for trening for korsryggen, bør du være forsiktig for ikke å skade det.

Hvordan styrke korsryggen med brystet raise. Først finne en god flat overflate for å ta din posisjon for korsryggen brystet raise trening.
Hvordan styrke korsryggen med brystet raise. Først finne en god flat overflate for å ta din posisjon for korsryggen brystet raise trening.

  1. Først finne en god flat overflate for å ta din posisjon for korsryggen brystet raise trening. Vær sikker på at gulvet ikke er ujevn eller du kan skade ryggen i prosessen. Lå en øvelse matte på gulvet for deg å bruke. Aldri prøve denne øvelsen på et ustabilt underlag som en myk seng. Konturene på sengen og måten sengen bøyes og contour din kan skade ryggraden.
  2. Den første posisjonen skal ligge med ansiktet ned på gulvet matte eller overflate. Pass på at ryggen er rett, så magen er flat på gulvet. Haken skal hvile på gulvet foran deg og armene. Begge skal strekkes ut på sidene av kroppen med håndflatene vendt opp. Dette bør være ditt første posisjon før du fortsetter i brystet raise. Hvis du har et speil foran eller ved siden av deg, sjekk at din posisjon er korrekt før du fortsetter. Husk at dette er ryggen du gir en øvelse til. Spinal områdene er mest kritisk å håndtere.
  3. Etter å anta den første posisjonen, sakte og forsiktig løfte begge føttene, både armene og brystet samtidig. Løft disse tre delene så høyt som mulig og hold stillingen i minst 3 sekunder. Prøv å ikke overdrive det. Hvis du ikke kan strekke langt nok, er det greit. Du kan strekke seg til de mest behagelig nivå.
  4. Din neste posisjon bør være å senke forsiktig dine armer, ben og bryst til gulvet. Pust, pust ut og slappe av. Kroppen skal være avslappet og ikke bøye noen muskler. Din sluttposisjon bør gå tilbake til den første posisjonen som ligger på magen med ansiktet ned på den flate overflaten gulv eller matte.
  5. Når du har fått gjennom den første gjennomgangen av øvelsen, gjenta trinnene minst 12 ganger i sett. Du kan øke mengden hvis du må. Bare husk å ikke overdrive dine oppgaver på dette området siden ryggraden eller ryggen er skjør og kan bli skadet hvis du ikke gir det ekstra omsorg. Har disse brystet heve minst tre ganger i uken og alltid gjøre det et poeng å hvile i mellom.

Husk alltid å puste riktig

Husk alltid å puste riktig. Ikke pust for fort eller for sakte. Flyten av oksygen til hjernen styrer balanse og dine oppfatninger. Pust inn når du løfter bena, armene og brystet. Puste ut bør gjøres når du er forsiktig senke dem og avslappende.