E2h

Hvordan stimulere dine trykkpunkter gjennom akupressur

Føttene er en kroppsdel ​​som du enkelt kan massere selv, og gjennom den gamle kunsten av foten refleksologi, kan de påvirke resten av kroppen din. Rubbing de riktige delene av føttene kan oppnå alle avslapping, energiproduksjon, bedre sirkulasjon og stimulering. Hvis du ønsker å bruke akupressur på deg selv, her er noen tips for å hjelpe deg med behandlingen:

  1. Lær om meridianer. I tradisjonell kinesisk medisin, meridianer er et nettverk av kanaler, som bærer livsenergi (chi) i hele kroppen. Ved hjelp av disse kanalene, kan akupressur gjenopprette og balansere kroppens energi, endrer måten de organer fungerer til det bedre. Rundt 600 poeng er tilgjengelige, og kart som viser disse meridianene elaborately er tilgjengelig på nettet. Bruke et kart for å finne riktig trykkpunkt for det området du ønsker å ta opp.
  2. Pust fra blender, inhaling gjennom nesen og exhaling fra munnen. Sentrum av kroppens chi ligger i dette området, og nese-munn pusting kombinasjon håndhever balansert flyt du ønsker å utvide til resten av kroppen din. Også lindrer puste godt spenning, slik at du kan bli mer bevisst på behandlingen effektivitet.
  3. Svak varme fra trykkpunktet betyr akupressur økten går bra. Hvis smertene er generert, så det er for mye press brukt, og bør reduseres.
  4. Slitasje massasje sokker. Disse sokkene har klart indikert trykkpunkter og deres relaterte organer trykt på stoffet. Bare bruke press med tommelen for å indusere beroligende lettelse.
  5. Unngå såre tommeltotter. Det er viktig å anvende fast press over trykkpunkt, og dette kan generere spenninger på leddene. Når du bruker tomlene, må trykket komme fra armen i stedet for tommelen felles. På denne måten kan aching bli forkjøpet eller helt eliminert. Du kan også bruke albuen eller knoke i utveksling av tommelen.
  6. Bruk forskjellige trykkpunkter i nærheten av området du ønsker å behandle. Fordi folk er forskjellige, kan du nøkkelområde være litt off-the-merket fra etablerte pressområdene. Finne dine egne poeng gjennom en serie av behandling.
  7. Observer ansiktet. Mange kan merke tydelige endringer i ansiktsuttrykk under økten, og disse reflekterer effekten av hvert enkelt trykk og areal. Sitte foran et speil for å overvåke disse endringene.
  8. Finn en ekspert. Hvis du har spørsmål etter å ha gjennomgått flere behandlinger, ingenting slår en ekspert som kan finne ut hva som fungerer og hva som ikke i øktene dine.

Ikke bare er disse tipsene nyttige for deg selv, men det gjør også en utmerket unnskyldning for å ta en ny dato eller en elsker. Ved å dele disse ideene gjennom smart småerte, vil enhver person villig underkaste seg en fot eller kroppen gni å lindre smerter av dagen, og kanskje noe mer.

Hvordan stimulere dine trykkpunkter gjennom akupressur. Svak varme fra trykkpunktet.
Hvordan stimulere dine trykkpunkter gjennom akupressur. Svak varme fra trykkpunktet.

Selv om noen ganger lindring fikk umiddelbart, det tar vanligvis dager for effekten av akupressur å bli følt. Vær tålmodig når gjennomgår denne prosedyren, og fortsette behandlingen for langvarige resultater.