E2h

Hvordan spise lunsj for vekttap


Etter å ha en morgen fylt med aktiviteter du sannsynligvis ønsker å lade opp energi ved å ha et solid måltid til lunsj. Dette vil presentere et problem for folk som prøver å gå ned i vekt. Normalt folk behandler middag som midtpunktet for å få gjennom en halv arbeidsdag og lunsj som en måte å overleve resten av dagen. Folk vil vanligvis greier seg med alle de feil typer mat, tenker at jo mer de spiser, jo mer energi de vil ha. Problemet med denne teorien er at du vil være pakking mye kalorier og fett i kroppen din. Hvis du fortsetter å spise som dette på hvert måltid stoffskiftet kunne avta spesielt hvis jobben din holder deg ved skrivebordet hele tiden. Det er en riktig måte å spise lunsj for å kaste de overskytende pounds og holde dem av.

  • Hjemme. Hjemme vil du ha flere muligheter til å forberede lunsj. Se deg rundt på kjøkkenet og bruke det du kan for å sette sammen et sunt måltid. Hvis du har fisk i kjøleskapet tine den ut og se etter tomater. Du kan bruke røde tomater eller cherrytomater hvis de er tilgjengelige. Hakk en hvit løk i tynne skiver, og hvis du har en krukke med oliven kaste det i også. Sette alt sammen i en langpanne og lett dryss salt og pepper. Sett den i ovnen i ca 20 minutter ved 300 grader Fahrenheit. Når du tar den ut presse en sitron på toppen, og du er klar til å spise lunsj. Enkle oppskrifter som disse er enkle å tilberede. Når du husker din dagligvarebutikk trenger å få så mange sunne matvarer som du kan slik at du får et bredere spekter av ingredienser å velge mellom.
  • På restauranter. Når du er ute på en date eller ha et måltid med familie eller venner i en restaurant, ikke forlate din vekttap programmet og begynne å bestille hva alle har. Hold deg til programmet og søke på menyen for en sunn rett. Sjekk sjømat delen av menyen og se etter retter med laks eller reker. Sunn faktisk ikke bety smakløst så reker rett kan sautert i hvitløk og andre krydder.
  • På jobb. Når folk er på jobb de pleier å spise ute på restauranter eller gå til kontoret kafeteria. Du kan unngå å spise ute ved å bringe din egen mat hjemmefra. Det vil ta en liten innsats for å forberede lunsj i morgen eller kvelden før. Du kan lage en sandwich å ta med deg å jobbe, men det må inneholde ingen eller svært lite kalorier og mettet fett. Velg magert kjøtt som kalkun, kylling eller roastbiff for sandwich. Legg til flere grønnsaker som salat, tomater og gulrøtter, men gå lett på dressing. Bruk grovbrød og hvis du må bruke majones, velge den fettfattig majones.

Hvordan spise lunsj for vekttap. Hjemme.
Hvordan spise lunsj for vekttap. Hjemme.

En lav kalori lunsj trenger ikke å være smakløst du kan alltid krydre det opp og få det samme tilfredsstillende følelsen du får med vanlig mat.