E2h

Hvordan søke supplerende helseforsikring fra Medicare

Flere og flere mennesker er klar over kostnadene ved helseforsikring og ville gjerne se etter en rimelig plan når de ønsker å gå utover hva Medicare vanligvis dekker. Med risiko for å bli syk og kostnadene for behandling i dag, er det alltid bedre å planlegge tidlig enn å ende opp med å betale en kjempestor sykehus regningen. Den gode tingen er at nå er det lover tilgjengelig, både føderale og statlige, som standardisere til et visst nivå, planlegger helse gjort tilgjengelig for forbrukere i dag. Dette forenkler prosessen for de som ønsker å benytte seg av flere helsemessige fordeler siden du ikke trenger å gjøre så mye av en canvassing arbeid før du velger den planen som du ønsker. Artikkelen nedenfor viser ned hva du må gjøre og hva du trenger å tenke på før du får det medisinske plan.

Hvordan søke supplerende helseforsikring fra medicare. Å vite ditt eget budsjett.
Hvordan søke supplerende helseforsikring fra medicare. Å vite ditt eget budsjett.

  • Å vite ditt eget budsjett. Det første du trenger å gjøre er å vite hvor mye som er rimelig for deg. Ikke bli fristet til å få en plan som er litt dyrere enn du har råd, siden du kan bare ende opp med ikke å kunne betale for planen og bare la det forfalle. Vet det månedlige beløpet som du trygt kan sette til side slik at du kan se hvor mye per måned må du lagre som de fleste planer kommer i kvartalsvis, halvårlige og årlige betalingen ordningen.
  • Å snakke med en agent. Den neste tingen du trenger å gjøre er å liste ned hva du tror du trenger og sette en avtale med en forsikring agent for å diskutere dine behov. La agenten vet hvor mye du er villig til å bruke og se den foreløpige dekning som dette gir deg. Fra dette punktet kan du avgjøre om du er fornøyd med det du kan få med det beløpet du er villig til å betale, eller hvis dette ikke dekker dine behov må du revurdere budsjettet plan. Du kan også spørre agenten om det er ting som du egentlig ikke trenger, og hvis du kan bytte dem ut med de elementene du trenger. Mesteparten av tiden, er dette mulig. Tenk om de polikliniske fordelene og tilskudd i medisinering for over disk kjøp siden dette vil definitivt være en del av medisinske utgifter i fremtiden. Velge en plan som vil tillate deg å ha flere behandlinger i tillegg siden de fleste alvorlige sykdommer krever en rekke tester og prosedyrer som kjemoterapi.
  • Å vite når man skal bruke. Neste trinn er for deg å vite når du trenger å søke om planen. Vanligvis den beste tiden å søke er når du er i ferd med å snu 65 eller har blitt deaktivert. Når du er registrert i en Medicare Plan B, er du mest sannsynlig ikke til å bli slått ned i løpet av dette tidsrommet. Du bør også ta hensyn til hvis du trenger en annen plan for å dekke en egenandel i Medicare Plan A.


Som de sier

Som de sier, er en unse av forebygging er bedre enn en halvkilo kur, så det er bedre å planlegge tidlig og plan høyre. Forutse hva du tror du trenger mest av revisiting din egen sykehistorie og så vel som din nærmeste families historie. Fra denne kan du måle hva slags forebyggende medisin og behandlinger du trenger, slik at du kan passe og skreddersy din plan i henhold til budsjett og behov.