E2h

Hvordan søke positiv selvsnakk i livet ditt

Bibelen sier at "ingen mann er en øy", som betyr at vi er alle i denne verden sammen, og at vi skal hjelpe hverandre ut i tider med nød. Mens det er en edel følelse å være nyttig for dine medmennesker, den første som skal hjelpe deg ut er deg selv.

Den beste motivasjonen kommer innenfra

Den beste motivasjonen kommer innenfra. Så lenge vi har tro på våre evner og dyktighet, kan vi gjøre det umulige. Men det sier seg selv at vi bør bli overbevist av våre evner selv. Det er der selvsnakk kommer i. I løpet av en dag, vi snakker ofte til oss selv om i våre egne hoder eller høyt. Det sies at dette er en underbevisst måte motivasjon og bygge selvtillit.

Det finnes to typer selvsnakk: positive og negative

Det finnes to typer selvsnakk: positive og negative. Negativt selvbilde snakke produserer en defeatist holdning som vil gjøre deg selv og de rundt deg vondt. Positivt selvbilde snakke, på den annen side, er gunstig for alle generelt og til deg selv i særdeleshet. Dette hjelper deg med å oppnå fastsatte mål på en daglig basis, og lar deg å lykkes og å utvikle en positiv holdning.

Denne artikkelen vil hjelpe deg med å integrere positivt selvbilde snakke i livet ditt, banet vei for fremtidig suksess og velvære. Men før vi begynner, trenger du følgende:

  • Selv
  • Positiv holdning
  • Kortsiktige mål
Hvordan søke positiv selvsnakk i livet ditt. Aldri slutte å lære.
Hvordan søke positiv selvsnakk i livet ditt. Aldri slutte å lære.

Selv, selvfølgelig er som du er, din identitet og selvfølelse, dine meninger og holdninger, din feil, frykt og drømmer, dine personlige styrker og svakheter, hvem du er og hvem du ønsker å være. Selvet omfatter helheten som utgjør hvem du er.

Positiv holdning betyr at du alltid ser på glasset halvfullt, at du kan se sølv fôr i alt, at du er rettet mot forbedring av deg selv og de rundt deg, og du må være raus og gi, setter andre før du .

Kortsiktige mål er viktige fordi de gir deg noe å strekke seg etter, noe i ikke så fjern fremtid å se frem til og jobbe hardt for å oppnå.

Disse tre er viktige fordi de satt opp en positiv atmosfære for deg å bruke selvsnakk til. De gir deg en klar idé om hva du arbeider med å oppnå og gi deg en idé om dine begrensninger og styrker.

Listet nedenfor er ikke trinn, men mer av en guide som det er ingen definerte trinn for positiv selvsnakk. Sørg for at du gjør disse hver dag, setter inn et godt ord for deg selv hver dag.

  • Nei til negativer. Aldri bo på de negative aspektene ved livet. Hvis noe ikke går din vei, aldri anta at det var din feil eller at du gjorde noe for å fortjene ulykke. Den beste tingen å gjøre er å erkjenne at forholdet ikke var riktig for deg, eller at en feil ble gjort. Viktigst, aldri overdra skylden hvor som helst. Lære av erfaring og forstå lekse lært. Og enda viktigere aldri dvele ved det. Kom deg opp, støv deg av og gå videre.
  • Aldri slutte å lære. Det er et ordtak som du lærer noe nytt hver dag. Minn deg selv på at daglig. Omvendt, stadig tillate deg selv en liten ros når du innser du gjør noe bra eller riktig. Det er også bra for deg å innse at Hope Springs evig. At uansett hva du setter tankene dine til er oppnåelig så lenge du ikke gir opp på den.
  • Hold øynene på premien. Ingenting perks opp din selvtillit når du ser din hardt arbeid belønnet og dine prestasjoner rost. Den beste måten å gjøre dette på er å sette oppnåelige mål og skrive dem ned, som "miste 2 pounds denne uken" eller "gjøre noen smil i dag" Når du lykkes med det, krysse det av listen og belønn deg selv for å oppfylle dette målet. Nyt de små tingene i livet!
  • Flytt videre til neste mål. Når du har endelig fullført din første sett av mål, sett neste målet fort! Bortsett fra denne gangen, gjør disse oppgavene litt større og hardere. Gjør dem oppnåelig og realistisk, slik at du fortsatt vil lykkes!

Med disse retningslinjene på plass

Den beste motivasjonen kommer innenfra. Hold øynene på premien.
Den beste motivasjonen kommer innenfra. Hold øynene på premien.

Med disse retningslinjene på plass, bør du være godt på vei til positiv selvsnakk. Alltid tro på deg selv og aldri tvile på dine evner i ett sekund. Aldri la negativer få deg ned!

Satt i enklere termer: positiv selvsnakk betyr at du er din egen heie troppen.