E2h

Hvordan søke Medicare plan del B

Bortsett fra å holde orden i landet

Bortsett fra å holde orden i landet, er den amerikanske regjeringen også i oppgave å bistå borgere i å få helsetjenester. Den amerikanske regjeringen er i stand til å gi riktig hjelp gjennom Medicare, en standardisert program for å hjelpe visse mennesker som virkelig trenger økonomisk bistand for å få riktig og akseptabel helsetjenester. Medicare er en føderal program som gir forsikring til innbyggerne kvalifisert for det. Finansieringen av programmet er faktisk kjøpt av obligatoriske fradrag på hver arbeidsdag borger lønn eller lønn.

Nå er Medicare består av deler A og B

Nå er Medicare består av deler A og B. Del A er ansvarlig i å gi økonomisk støtte til borger for sykehusfasiliteter og utgifter. Del B, på den annen side, gir økonomisk bistand for profesjonelle medisinske tjenester og andre avgifter inngår ikke i Del A.

Her er noen trinn på hvordan å få deg registrert for Medicare Part B.

  • Vite om du er kvalifisert. For å være kvalifisert for Medicare Del B, må du være kvalifisert for Medicare Part A. Teknisk, hvis du er over pensjonsalder på 65 år eller er deaktivert, vil du automatisk være kvalifisert. Faktisk vil du sannsynligvis bli automatisk innmeldt. Selvfølgelig må du være en europeisk borger som ikke engang nevnes. I noen tilfeller kan folk som er under pensjonsalder være kvalifisert forutsatt at de lider av alvorlige sykdommer eller er juridisk regnes som funksjonshemmet. Når du er kvalifisert for Del A, kan du melde deg på del B. Nå, i motsetning til del A, er Medicare Part B ikke gratis. Det vil helt sikkert bli en premie for å opprettholde de fordelene du kan få for denne planen.
  • Melder deg på punkt b. Denne prosessen er ganske enkel. Du kan gå til nærmeste personnummer gren og søke på stedet, eller du kan utforske muligheten for å søke på nettet via deres hjemmeside. Uansett vil du trenge å forsyne dem med den nødvendige informasjonen for å behandle din søknad som din årlige inntekt, fødselsdato, statsborgerskap og ekteskapelig status. Hvis du er bosatt i utlandet, vil du trenge hjelp av den amerikanske ambassaden i det aktuelle landet du bor i.
  • Sluttføre betalingsinformasjon. Mens melde, vil dette være den tiden da du bør spørre om premiene for planen. Normalt vil premien beløpet være basert på den gjennomsnittlige årlige inntekt. Jo høyere inntekten jo høyere premie vil bli. Å sluttføre påmelding, må du velge betaling modus. Hvis du er innløse dine sosiale sikkerhetskontroller allerede, så premien kan bli trukket fra det. Hvis ikke, så kan du diskutere en alternativ betalingsplan som automatisk belaste bankkontoen din eller kredittkort hver måned. Det er også et alternativ for manuelle innbetalinger hvor de vil sende deg en kontoutskrift og du gjør betalingen manuelt hver måned på sine utpekte betaling sentre.

Hvordan søke medicare plan del B. Vite om du er kvalifisert.
Hvordan søke medicare plan del B. Vite om du er kvalifisert.

Husk at det vil være tidsplanen perioder for påmelding til denne planen. Ved påmelding til del A, vil du bli gitt rundt 6 måneder til å søke. Ellers må du finne ut neste tidsplan for påmelding. Sørg for at du søker på tid eller annet din premie vil øke basert på hvor sent du søke om det.